Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Marcinkēviča nepārvar arī Meikonas ITF 50 000 pamatturnīra dubultspēļu pirmo kārtu

Latvijas tenisiste Diāna Marcinkēviča piektdien piedzīvoja zaudējumu ASV notiekošā Meikonas ITF 50 000 sērijas dubultspēļu pamatsacensību pirmajā kārtā.

Marcinkēviča pārī ar Renatu Sarasvu no Meksikas pirmajā kārtā ar 1-6, 1-6 pārliecinoši piekāpās amerikānietei Džūlijai Bosērpai un britu tenisistei Naomi Broudijai.

Līdz ar to dubultspēļu sacensības Latvijas tenisiste noslēdza ar viena ranga punkta nopelnīšanu.

Kā zināms, ceturtdien Latvijas tenisiste, kura jaunākajā WTA rangā atrodama 348.vietā, nepārvarēja pirmo kārtu arī vienspēļu pamatsacensībās, kur pirmajā cīņā ar 7-5, 3-6, 4-6 piekāpās argentīnietei Florensijai Molinero, kura pašlaik WTA rangā ieņem 240.vietu.

Pirms tam Marcinkēviča veiksmīgi pārvarēja kvalifikāciju, pirmajā kārtā svētdien ar 6-1, 6-4 droši pieveicot ranga 812.vietā esošo mājinieci Sofiju Čanu, bet kvalifikācijas otrajā kārtā trešdien ar 6-3, 6-3 uzvarot speciālo ielūgumu jeb "wild card" saņēmušo 38 gadus veco amerikānieti Lindseju Lī-Votersu.

Tikmēr tajā pat dienā izšķirošajā, trešajā, kārtā ar sesto numuru izliktā Marcinkēviča ar 7-5, 3-6, 10:6 uzveica serbieti Ninu Stojanoviču, kura WTA rangā atrodas 290.pozīcijā un kvalifikācijā bija izlikta ar pirmo numuru.

Vairāki mači šajā turnīrā nelabvēlīgu laikapstākļu dēļ tika pārcelti, līdz ar to sacensību iekavēšanās dēļ kvalifikācijas trešajā kārtā trešais sets tika spēlēts supertaibreika formātā.

Pamatturnīra sasniegšana Marcinkēvičai devusi sešus WTA ranga punktus.

Marcinkēviča turnīros piedalās jau piekto nedēļu pēc kārtas. Kā ziņots, sestdien viņa piedzīvoja zaudējumu citā ASV pilsētā Florensā notikušā ITF 25 000 sērijas turnīra dubultspēļu sacensību finālā. Titula cīņā viņa duetā ar mājinieci Čaru Šolu ar rezultātu 6-7 (6:8), 1-6 piekāpās bosnietes Emas Burgičas Bučko un amerikānietes Kerijas Vongas duetam, nespējot tikt pie sava otrā titula šogad.

Savukārt vienspēļu turnīrā viņa pagājušajā nedēļā nepārvarēja pirmo kārtu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi