Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Maskalāns Vinterbergā četriniekos cer nobraukt labāk nekā pērn

Latvijas bobslejists Edgars Maskalāns Pasaules kausa (PK) posmā Vinterbergas trasē Vācijā četrinieku sacensībās svētdien vēlas nobraukt labāk nekā pērn, kad ieņēma piekto vietu, informē Latvijas Bobsleja federācija.

"Pērn bijām piektie, šogad mēģināsim augstāk. Protams, rezultāts daļēji būs atkarīgs arī no veiksmes un laika apstākļiem, kas šogad šeit ir ne visai labvēlīgi un ļoti mainīgi," pastāstīja Maskalāns un minēja, ka arī treniņos braucienu rezultāti sportistiem ir atkarīgi no laika apstākļiem attiecīgajā brīdī. "Vieniem treniņbraucienu laikā ir apmierinoši apstākļi, bet citiem jau lietus, slapjš sniegs un auksts vējš," uz iespējamo laika apstākļu iespaidu norādīja bobsleja pilots.

Maskalāns gan ir skeptiskāks par sestdien gaidāmajām divnieku sacensībām, kur rezultātu ir grūti prognozēt. "Atlikušajos treniņos vēl ceru noslīpēt nianses, jo šur tur nobraucienu laikā ir atsevišķas problēmas. Taču būšu reāls – Oskara Melbārža divnieks noteikti varētu nobraukt labi, bet es ceru pacīnīties vismaz par iekļūšanu pirmajā desmitniekā," sacīja sportists.

Latvijas komandas visvairāk pieredzējušais pilots nav apmierināts ar iepriekšējā posmā Laplaņā sasniegto rezultātu, kad viņa pilotētais četrinieks ieņēma 8.vietu. "Trasei nebija ne vainas. Vienkārši man īsti neizdevās izprast, kā pareizi nobraukt trases lejasdaļu. Nebiju pirms tam nekad šajā trasē braucis," paskaidroja Maskalāns.

Komandā kopumā noskaņojums ir pozitīvs, jo rezultāti ir bijuši daudzsološi, turklāt pēc sacensībām Vinterbergā Pasaules kausa izcīņā būs neliels pārtraukums, un komanda dosies mājās uz Ziemassvētku brīvdienām.

PK posmā piektdien divus braucienus aizvadīs skeletonisti, no kuriem desmit labākie uz starta stāsies arī sestdien, vienā braucienā noskaidrojot sacensību uzvarētājus. Sestdien notiks arī abi braucieni bobsleja divniekiem, bet svētdien sacentīsies četrinieki.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi