Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +3 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Mūžībā devies Vecumnieku sporta skolas direktors Plūme

Pēc ilgstošas slimības mūžībā devies Vecumnieku sporta skolas direktors un volejbola treneris Jānis Plūme, vēstīts Latvijas Volejbola federācijas (LVF) mājaslapā.

2007.gadā Plūme savā dzimtajā Vecumnieku novadā sāka strādāt par skolotāju, un šo gadu laiku viņš bija kļuvis par Vecumnieku novada volejbola dzīves vadītāju jeb skolotāju, treneri, organizatoru un menedžeri vienā personā jau otrajā paaudzē. Ilgus gadus Vecumnieku novadā par volejbola treneri strādājis arī viņa tēvs Ainis Plūme.

Pagājušā gada vasarā volejbola speciālists kļuva par Vecumnieku sporta skolas direktoru. Stājoties amatā Plūme sacīja: "Volejbols ir mana sirdslieta, hobijs un darbs vienlaicīgi. Tā ir iespēja atjaunoties un darīt to, kas sirdij tuvs. Kopš esmu volejbolā, mēs kopīgi esam izcīnījuši skaistas uzvaras, sagatavojuši izlases kandidātus un palīdzējuši izaugt labiem cilvēkiem. Bez izveidotās treneru komandas, tas būtu grūti. Liels paldies maniem kolēģiem, kuri ir izcili speciālisti!"

2018./2019.gada sezonā Plūmes vadītā komanda "Vecumnieki" pirmo reizi Vecumnieku volejbola vēsturē izcīnīja Latvijas Nacionālās līgas čempiona titulu.

Papildus trenera un sporta skolas direktora amatiem Plūme strādāja arī par Vecumnieku vidusskolas mājturības un tehnoloģiju skolotāju.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi