Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Nedēļas nogalē Ventspilī notiks Baltijā lielākais kaitborda pasākums

No ceturtdienas Ventspils sērfošanas pludmalē pulcēsies Baltijas mēroga labākie kaitbodisti, kā arī visi kaitborda entuziasti, lai vairāku dienu garumā piedalītos semināros lietpratējiem un iesācējiem, sacensībās, kā arī noraudzīties kaitborda zvaigžņu paraugdemonstrējumos, informēja Volkswagen Kite Party rīkotāji.

"Esam gandarīti, ka mūsu pasākums kļuvis par gada galveno notikumu visiem Baltijas kaitbordistiem un pulcē arvien vairāk dalībnieku - šogad ieradīsies viesi arī no tālākām valstīm. Kaitbords Latvijā pēdējo divu gadu laikā izplatījies neticami strauji un kļuvis ne tikai par populāru sporta un brīvā laika pavadīšanas veidu, bet arī par stila lietu.", stāstīja pasākuma organizators Larss Āboliņš. "Ja vēl nesen par tādu kaitbordu reti kurš bija dzirdējis, tad šobrīd teju vai grūti atrast ģimeni Latvijā, kurā kāds ja ne nodarbojas, tad noteikti ir lietas kursā par šādu sporta veidu."

Ja būs pietiekami stiprs vējš, īpaša intriga gaidāma sacensībās, kas notiks četrās disciplīnās - brīvais stils, viļņu braukšana, maratons un cilpas leciens. Vīriešu un sieviešu kategorijās sacentīsies Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Baltkrievijas un Īrijas kaitbordisti.

Šogad uz Volkswagen Kite Party Latvijā ierodas pasaules kaitborda zvaigznes - North Kiteboarding komandas profesionālie braucēji Melorijs de la Vilemarks no Spānijas un Toms Korts no Lielbritānijas, lai sniegtu paraugdemonstrējumus.

Savukārt noslēguma Beach party laikā būs unikāla iespēja vērot slavenu Brazīlijas perkusionistu - Tjago Loei un Andrezao priekšnesumu, kas uzstāsies kopā ar Matīsu Akurāteru un Latvijas slavenākajiem house mūzikas DJ AG & Raitis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Atklāta Sporto visa klase 11. sezona

Šodien, 18. oktobrī, Zemgales Olimpiskajā centrā, Jelgavā, ar vērienīgu atklāšanas pasākumu tika oficiāli uzsākta Latvijas Olimpiskās komitejas projekta Sporto visa klase 11. sezona. Jauno 2024./ ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi