Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Neretnieks sacensībās Beļģijā ieņem septīto vietu

Latvijas jātnieks Kristaps Neretnieks ar zirgu Valour svētdien Briselē Brussels Stephex Masters sacensībās ieņēma septīto vietu, vēsta Latvijas Jātnieku federācija (LJF).

Šajās sacensībās startēja vairāki augstākās klases jātnieki, starp kuriem bija arī Olimpisko spēļu medaļnieki šveicietis Stīvs Gerdā un Vācijas sportists Daniels Deisers.

Neretnieks "Grand Prix" pamatmaršrutu ar 160 centimetrus augstiem šķēršļiem pirmais veica bez soda punktiem un pēc pārlēkšanas ierindojās septītajā vietā.

"Turnīrs Briselē bija ļoti gaidīts, un man prieks, ka tiku šajā turnīrā ar [Starptautiskās Jātnieku sporta federācijas] FEI palīdzību - man piešķīra "wild card", ko var saņemt vienu reizi gadā, jo pēc reitinga es nekvalificējos šim turnīram. Startēju ar labākajiem zirgiem "Valour" un "Quintair", un cīnījāmies, cik varējām," teica Neretnieks.

Neretnieks FEI pasaules rangā šobrīd atrodas 197.vietā, sportista augstākā sasniegtā vietā pasaules rangā līdz šim bijusi 75. pozīcija.

"Svētdien "Grand Prix" izlēcām tīri, un tā jau principā ir mūsu uzvara. Kopumā no 44 sportistiem tikai septiņi izlēca bez soda punktiem. Pārlēkšana šoreiz "Valour" nebija labvēlīga, tā bija diezgan viegla, mēs gan pāris šķēršļus nogāzām, bet arī ar tīri veiktu pārlēkšanas maršrutu mēs būtu septītajā vietā. Šeit konkurenti bija pārāk labi un ātri, šādā augstumā ar ātriem zirgiem mēs nevaram cīnīties," aizvadītās sacensības raksturoja Neretnieks.

Uzvaru "Grand Prix" sacensībās izcīnīja Zviedrijas sportists Peders Fredriksons ar zirgu "Catch Me Not S". Fredriksons pirms divām nedēļām pasaules čempionātā konkūrā izcīnīja zeltu komandu ieskaitē, tāpat viņš arī ieņem augsto trešo vietu FEI pasaules rangā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi