Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +11 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 8. oktobris
Aina, Anete

Nišikori ceturto gadu pēc kārtas uzvar Memfisas ATP turnīrā

 Jau ceturto gadu pēc kārtas uzvaru Memfisas ATP World Tour 250 sērijas tenisa turnīrā izcīnījis viens no pasaules vadošajiem spēlētājiem japānis Kei Nišikori.

Galvenais favorīts Nišikori turnīra finālā ar 6-4, 6-4 pārspēja vien 18 gadus veco amerikāni Teiloru Fricu, kurš dalībai šajās sacensībās bija saņēmis rīkotāju piešķirto ielūgumu jeb "wild card".

Līdz ar to Nišikori izdevies iegūt 11.ATP titulu karjerā, bet Memfisas turnīrā viņš izcīnījis jau 17 uzvaras pēc kārtas.

Nišikori pievienojies tādiem tenisistiem kā Rodžers Federers, Novāks Džokovičs un Rafaels Nadals, kuri kā vienīgie aktīvie spēlētāji spējuši izcīnīt uzvaras vienā turnīrā četrus gadus pēc kārtas.

Savukārt par Roterdamas ATP World Tour 500 sērijas turnīra uzvarētāju svētdien tika kronēts Slovākijas tenisists Martins Kližans, kurš finālā ar 6-7 (1:7), 6-3, 6-1 pārspēja Francijas tenisistu Gaelu Monfisu, kurš sacensībās bija izlikts ar piekto numuru un kurš pirmajā kārtā pieveica Latvijas labāko tenisistu Ernestu Gulbi.

Pašlaik pasaules 27.raketei Kližanam šis ir ceturtais tituls karjerā, bet viņš kļuvis par pirmo Slovākijas tenisistu, kam izdevies uzvarēt Roterdamas turnīrā.

Tikmēr Buenosairesas ATP World Tour 500 turnīrā labākais bija austrietis Dominiks Tīms, kurš bieži ir Gulbja treniņpartneris.

Austrijas sportists sacensību finālā ar 7-6 (7:2), 3-6, 7-6 (7:4) uzvarēja spāni Nikolasu Almagro. Šis ir 22 gadus vecā Tīma ceturtais ATP tituls karjerā, kas viņam šobrīd pasaules rangā ļauj ieņemt 19.vietu.

Kā zināms, pieredzējusī amerikāņu tenisiste Venusa Viljamsa, kura Gaosjunas WTA International sērijas tenisa turnīra ceturtdaļfināla uzveica Latvijas sportisti Anastasiju Sevastovu, svētdien kļuva par Taivānā notikušā turnīra uzvarētāju, izcīnot savu 49.WTA titulu karjerā.

Viljamsa, kura WTA rangā ieņem 12.vietu, finālā ar 6-4, 6-2 uzveica Misaki Doi no Japānas.

Pērn Viljamsa sezonu noslēdza ranga desmitajā vietā, kļūstot par vecāko tenisisti TOP10 kopš 1995.gada, kad starp pasaules desmit labākajām atradās leģendārā Martina Navrātilova.

Tikmēr Krievijā notikušajā Sanktpēterburgas WTA Premier turnīrā svētdien triumfēja pasaules 13.rakete Roberta Vinči no Itālijas, kura finālā ar 6-4, 6-3 apspēlēja šveicieti Belindu Benčiču, kura rangā nu pacēlusies uz devīto pozīciju.


    Uzmanību!

    Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

    Seko mums

    Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

    Ziņas e-pastā

    Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

    LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

    Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


    Aktuāli


    Hokejs

    Vairāk Hokejs


    Basketbols

    Vairāk Basketbols


    Futbols

    Vairāk Futbols


    Teniss

    Vairāk Teniss


    Volejbols

    Vairāk Volejbols


    Motoru sports

    Vairāk Motoru sports


    Vieglatlētika

    Vairāk Vieglatlētika


    Riteņbraukšana

    Vairāk Riteņbraukšana


    Ziemas sports

    Vairāk Ziemas sports


    Citi

    Vairāk Citi