Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Obama hokeja derībās zaudējis kasti alus Kanādas premjeram

ASV prezidents Baraks Obama svētdien zaudēja kasti alus derībās Kanādas premjerministram Stīvenam Hārperam. Protams, abi saderēja par Vankūveras olimpisko spēļu hokeja turnīra finālspēles rezultātu. Kā raksta laikraksts Toronto Sun, abu valstu augstās amatpersonas simboliski izvēlējās savu zemju senāko un slavenāko brūžu ražojumus.

Derībās Hārpers izvēlējās Molson alus darītavu. Tas ir Ziemeļamerikas vecākais brūzis, to 1786.gadā Kanādā dibināja Džons Molsons. Turklāt šī darītava bija oficiālais alus piegādātājs Vankūveras olimpiskajās spēlēs. Obama tagad ir parādā Hārperam kasti Yuengling alus. Šī alus darītava dibināta 1829.gadā Pensilvānijā un ir vecākā ASV. Arī Obamas un Hārpera palīgi iesaistījušies derībās. Hārpera preses sekretārs Dmitrijs Sudass pagājušajā nedēļā uzvarēja derībās ar Obamas preses pārstāvi Robertu Gibsu. Viņš paredzēja, ka Kanādas hokejistes pieveiks amerikānietes olimpisko spēļu finālspēlē.

Derībās bija norunāts, ka nākamo preses brīfingu Gibsam būs jāsāk ģērbtam Kanādas hokeja kreklā. Tomēr vēlāk viņam izdevās pierunāt kolēģi atkārtot derības, tikai šoreiz uz finālspēli vīriešu turnīrā. Gibsam neizdevās izvairīties no "kauna" un nākamajā preses brīfingā būs jātur dotais vārds.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi