Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Gulbja pirmais pretinieks Delrejbīčas turnīrā būs kiprietis Bagdatiss

Latvijas tenisista Ernesta Gulbja un Kipras sportista Markosa Bagdata cīņa ATP turnīra Delrejbīčā (ASV) pirmajā kārtā tiks aizvadīta naktī uz trešdienu, informē sacensību rīkotāji. Mačs notiks centrālajā kortā un tā sākums paredzēts ne ātrāk kā plkst. 2.00 pēc Latvijas laika.

Līdz šim Gulbis un Bagdatis ir tikušies divas reizes (abas - 2007.gadā). Sidnejas turnīrā Gulbis zaudēja ar 6:7 (3) un 1:6, bet pēcāk Vimbldonā piekāpās ar 6:3, 4:6, 3:6 un 2:6.

Gulbis šobrīd ieņem 42.vietu ATP pasaules ranga tabulā. Bagdatiss savainojumu dēļ izlaida virkni turnīru un atkrita uz 106.pozīciju rangā. Taču 2006.gada vasarā viņš bija pat ranga astotajā vietā.

Ja Gulbim izdosies uzvarēt, nākamajā kārtā gaida ne mazāk neērts pretinieks. Par to var kļūt vācietis Filips Pecšners (81.vieta ATP rangā) vai Dudi Sela no Izraēlas (86.), kurš nupat tika līdz pusfinālam turnīrā Memfisā.

Par iekļūšanu otrajā kārtā tenisisti nopelnīs 20 reitinga punktus, bet iekļūšana trešajā kārtā jeb ceturtdaļfinālā nodrošinās 45 punktu guvumu.

Turnīra galvenais favorīts būs amerikānis Mārdijs Fišs (21.), bet ar otro numuru ir izlikts vēl viens amerikānis Sems Kverijs (37.).

Par vietu Delrejbīčas turnīra pamatsacensībās cīnās Adrians Žguns, kurš sekmīgi pārvarējis kvalifikācijas turnīra pirmo kārtu.

(papildināta 1.rindkopa)


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi