Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

papildināta - Oktobra beigās uz Latviju jābrauc Vācijas handbola izlasei

Latvijas vīriešu handbola izlase 2010. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas otro kārtu sāks oktobrī ar spēlēm viesos pret Īslandi un savās mājās pret Vāciju, liecina Eiropas Handbola federācijas (EHF) informācija.

Pēc uzvaras kvalifikācijas pirmajā kārtā četru komandu turnīrā Tbilisi Latvija ieguva tiesības spēlēt nākamajā kārtā, kur pretiniekos būs ļoti nopietnas komandas, tāpēc Latvija nekādi šajā pulkā nevar tikt uzskatīta par favorīti.

Spēles notiks trīs ciklos ar izbraukumiem. Pirmais būs no 27. līdz 31. oktobrim, kad Latvija spēlēs viesos ar Īslandi un savās mājās ar Vāciju. Otrajā (2011. gada 9.-13. marts) spēlēs ar Austriju vispirms mājās, tad izbraukumā, bet noslēgsies kvalifikācija ar spēlēm no 8. līdz 12. jūnijam pret Īslandi mājās un Vāciju viesos.

EČ finālturnīrs no 2012. gada 17. līdz 29. janvārim risināsies Serbijā. šīs valsts izlase un 2010. gada Eiropas čempione Francija jau garantējušas vietu tajā, bet pārējās 14 vietas ieņems pa divām labākajām komandām no septiņām otrās kvalifikācijas kārtas grupām.

Interesanti, ka Latvijas izlases jaunais galvenais treneris Valdis Labanovskis strādā Austrijā, viņa asistents Edgars Švanks ir spēlējis ne tikai Latvijas, bet arī Vācijas izlasē, savukārt viens no Īslandes izlases līderiem ir Latvijā izaugušais Aleksandrs Pētersons, kurš piedalījies arī olimpiskajās spēlēs.

(papildināta ar 4.rindkopu)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi