Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Rubenes florbolistes pirmajā spēlē gūst tehnisko uzvaru bez cīņas

Rubenes dāmu florbola komanda Eiropas Čempionvienību kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra pirmajā spēlē bez cīņas guva tehnisko uzvaru pār Batumi klubu SC Colegi (5:0), Dienai pavēstīja komandas galvenais treneris Jānis Dainis. Gruzijas komanda uz turnīru Bratislavā nav ieradusies, visticamāk, valstī valdošās nestabilās politiskās situācijas dēļ, vai arī tādēļ, ka vīzas viņiem esot izsniegtas tikai divas dienas pirms turnīra sākuma.

Šī nav pirmā reize, kad Gruzijas florbola komandas neierodas uz turnīriem. Līdzīgs gadījums bijis arī 2003.gada pasaules čempionātā, norādīja J.Dainis.

Latvijas čempionvienības pretinieces grupu turnīrā vēl būs Igaunijas SK Saku Fortuna un Ungārijas Szolnok Cannibals FC. Lai turpinātu cīņu par vienīgo ceļazīmi uz finālturnīru, grupā jāieņem vismaz otrā vieta. “Jācīnās par pirmo vietu, jo pēdējos trīs gadus esam spēlējuši finālturnīros un šeit mūs uzskata par favorītēm,” izteicās J.Dainis, piebilstot, ka konkurence salīdzinājumā ar iepriekšējiem gadiem šoreiz būs sīvāka.

Savukārt Latvijas Avīze/LU komandas florbolisti vīru turnīra pirmajā spēlē ar 6:4 uzvarēja Novitargas KS Szartoka komandu no Polijas. Latvijas čempionu labā vārtus guva Krišjānis Zeps, Jānis Anis, Edgars Dzeguze, Kristaps Vaicis, Matīss Kligins un Pāvels Semjonovs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi