Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Pasaules ranga līderu kvartets tiksies Sinsinati turnīra pusfinālā

ATP pasaules ranga četri šā brīža spēcīgākie tenisisti - Rodžers Federers, Endijs Marejs, Rafaels Nadals un Novāks Džokovičs - iekļuvuši Sinsinati Masters turnīra pusfinālā.Pasaules pirmā rakete Federers ceturtdaļfinālā ar 6:3 un 6:4 pieveica austrālieti Leitonu Hjūitu. Šveicieša pretinieks pusfinālā būs brits Endijs Marejs, kam ar 4:6, 6:3 un 6:1 izdevās pieveikt francūzi Žeremī Benetī.

Otrajā pusfināla pārī tiksies Nadals un Džokovičs. Nesenajam pasaules ranga līderim Nadalam samērā sīkstu pretestību izrādīja čehs Tomašs Berdihs - 6:4 un 7:5. Savukārt Džokovičs ar tādu pašu rezultātu pārspēja francūzi Žilu Simonu.Šī ir pirmā reize desmit gadu laikā, kad šajā turnīrā pusfinālā iekļuvuši četri ranga spēcīgākie tenisisti. Toreiz tie bija ranga līderis Pīts Samprass, kā arī Jevgēņijs Kafeļņikovs, Andrē Agasi un Patriks Rafters. Savukārt pēdējo 25 gadu laikā šī ir tikai 13.reize, kad ranga līderu kvartets iekļūst pusfinālā kādā no ATP lielākajiem turnīriem (ATP Masters turnīros tikai trešā reize kopš 1990.gada).Turnīra prēmiju fonds ir trīs miljoni ASV dolāru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

uzziņai


BILANCE

Federers pret Mareju : Ranga 2.numurs Marejs karjeras laikā ticies ar Federeru astoņas reizes un sērijā ir vadībā ar 6-2. Uzvara Sinsinati Masters pusfinālā britu padarīs par trešo tenisistu vēsturē, kuram izdevies pieveikt šveicieti piecas cīņas pēc kārtas.

Nadals pret Džokoviču : Neilgā laikā abi savstarpējās spēlēs tikušies 18 (!) reižu, 14 uzvaras ir Nadala rēķinā. Pēdējās piecās cīņās triumfējis Nadals, taču tieši Sinsinati turnīrā pērn uzvaru duelī svinēja Džokovičs.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi