Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

PČ florbolā pārcelts uz nākamo gadu

Šī gada decembrī Somijā plānotais pasaules čempionāts florbolā ir pārcelts uz nākamo gadu, pirmdien paziņoja Starptautiskā Florbola federācija (IFF).

2020.gada pasaules čempionāts florbolā sākotnēji Helsinkos bija plānots no 4. līdz 12.decembrim, taču Covid-19 izplatības dēļ, organizatori pieņēma lēmumu turnīru pārcelt par gadu.

IFF ziņo, ka Somijas Florbola federācija pasaules čempionāta norisi apspriedusi ar Somijas Izglītības un zinātnes ministriju. Sarunu gaitā nolemts, ka šobrīd nav iespējams, cik lieli ierobežojumi būs nepieciešami decembrī, lai veicinātu drošu čempionāta norisi, tāpēc nolemts turnīru pārcelt gadu uz priekšu.

Nākamā gada pasaules čempionāta norises laiks vēl nav noteikts, taču tas būs zināms pēc 29.septembrī plānotās IFF valdes sapulces.

Tāpat jau zināma arī 2022.gada pasaules čempionāta norises vieta un laiks. Meistarsacīkstes Šveices pilsētā Cīrihē plānotas no 20.oktobra līdz 13.novembrim un to budžets ir 6,3 miljoni eiro.

Tikmēr pasaules čempionāts sieviešu konkurencē nākamgad no 4. līdz 12.decembrim plānots Zviedrijas pilsētā Upsalā. Savukārt kvalifikācijas turnīrs Eiropas komandām paredzēts Itālijā (šī gada 2.novembris).

Pērn Latvijas sieviešu florbola izlase pasaules čempionātā finišēja astotajā vietā, bet gadu iepriekš vīriešu valstsvienība izcīnīja piekto pozīciju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi