Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Pēc pieticīgā sezonas sākuma Gulbis ATP rangā pakāpies uz 80.vietu

Latvijas vadošais tenisists Ernests Gulbis šī gada pirmajā ATP rangā, kas publicēts pirmdien, pakāpies par vienu vietu un tagad ieņem 80.pozīciju.

Šo sezonu latvietis sācis ne pārāk veiksmīgi, jo viņš nespēja pārvarēt kvalifikācijas sacensības ATP turnīros Brisbenā un Sidnejā, bet nākamajā nedēļā Gulbis iecerējis startēt šīs sezonas pirmajā Grand Slam turnīrā - Austrālijas atklātajā čempionātā.

Savukārt Latvijas otrā rakete Mārtiņš Podžus ATP rangā saglabājis 622.pozīciju, bet par vienu vietu atkāpies Miķelis Lībietis, kurš tagad ieņem 692.vietu.

Tikmēr Mārtiņa dvīņubrālis Jānis atguvis vienu vietu un nu ieņem 1080.pozīciju, bet Mikus Losbergs atrodas 1784.pozīcijā.

Pasaules ranga pirmajā desmitniekā notikusi viena izmaiņa. Vēl joprojām stabilā pirmajā vietā ierindojas serbs Novāks Džokovičs, kuram seko brits Endijs Marejs, bet aiz viņa ir leģendārais šveicietis Rodžers Federers.

Tikmēr ceturto vietu ieņem cits Šveices sportists Stans Vavrinka, kamēr piektajā vietā atrodas titulētais spānis Rafaels Nadals, kuram seko čehs Tomāšs Berdihs. Septīto vietu tagad ieņem japānis Kei Nišikori, pozīciju zemāk nobīdot spāni Davidu Ferreru. Devīto vietu saglabājis francūzis Risārs Gaskē, bet desmitnieku noslēdz viņa tautietis Žo Vilfrīds Tsonga.

Jau vēstīts, ka Džokovičs sestdien Dohas ATP World Tour 250 sērijas turnīra finālā ar 6-1, 6-2 pieveica vienu no saviem principiālākajiem pretiniekiem Nadalu, būdams pārāks nedaudz vairāk kā stundas laikā. Pateicoties panākumam, serbs izcīnījis jau savu 60.titulu karjerā. Tikmēr Brisbenas "ATP World Tour 250" turnīrā uzvarēja Kanādas sportists Milošs Raoničs, kurš finālā ar 6-4, 6-4 uzveica sacensību galveno favorītu Federeru, kamēr Čennajas "ATP World Tour 250" sacensībās triumfēja Vavrinka, kurš ar 6-3, 7-5 uzveica ATP ranga 40.vietas īpašnieku Bornu Čoriču no Horvātijas.

Savukārt ATP dubultspēļu rangā visaugstāk no Latvijas tenisistiem atrodas Gulbis, kurš atkāpies par trim vietām uz 378.pozīciju. Kāpumu par sešām vietām piedzīvojis Lībietis, un nu viņš ieņem 712.vietu, bet dvīņubrāļi Mārtiņš un Jānis Podži pakāpušies par sešām vietām un atrodami attiecīgi 810. un 812.pozīcijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Mums vairs nav ko zaudēt

Latvijas hokeja izlases noskaņojums pirms spēles ar Zviedrijas komandu ir kaujiniecisks, piektdien pēc treniņa sarunā ar žurnālistiem sacīja komandas galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi