Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Pirmoreiz Latvijā notiks ASV ielu vingrošanas speciālistu meistarklases

No 2012. gada 6. augusta līdz 8. augustam notiks Amerikas ielu vingrošanas komandas Barstarzz meistarklases, kuras organizē Latvijas ielu vingrošanas sporta biedrība (LIVSB) ar Amerikas Savienoto Valstu Vēstniecības Latvijā atbalstu, informēja Latvijas ielu vingrošanas sporta biedrības preses pārstāve Alise Bērziņa.

Vadošās ASV ielu vingrošanas organizācijas treneru un kustības vadītāju vizīte Latvijā būs lieliska iespēja motivēt maksimāli daudz riska grupas jauniešu izmantot savu brīvo laiku vingrojot un attīstot sevi, kas rosina jauniešus socializēties savā starpā visās dzīves jomās.

Tā kā ASV ir viena no aktīvākajām ielu vingrošanas valstīm, kurā ir liels skaits ielu vingrošanas organizāciju, kurās darbojās pieredzes bagāti ielu vingrošanas treneri, šīs meistarklases, kuras 6. augustā notiks Ventspilī, Olimpiskā centra teritorijā plkst. 17:00, 7. augustā – Rīgā, Grīziņkalna sporta kompleksā plkst. 18:00, un 8. augustā – Smiltenē, Baznīcas laukumā plkst. 16:30, būs lieliska iespēja satikt labākos ASV speciālistus šeit – Latvijā.

Meistarklasēs piedalīsies vadošās ASV ielu vingrošanas komandas Barstarzz, kura skatītākā ielu vingrošanas komanda video vietnē YouTube un ar savu darbību ir motivējusi pievienoties ielu vingrošanas kustībai pārstāvjus no vairāk nekā divdesmit pasaules valstīm, dibinātājs un vadītājs Edward Checo no Ņujorkas un Barstarzz komandas labākais treneris Chris Heria no Miami.

Visi pasākuma apmeklētāji varēs noskatīties fantastisku šovu mūsu ASV viesu izpildījumā kopā ar labākajiem Latvijas ielu vingrošanas sporta biedrības atlētiem. Būs arī iespēja uzzināt daudz ko jaunu gan par ielu vingrošanu, gan par triku izpildi, gan par treniņu metodiku. Būs konkursi, improvizētas sacensības un balvas.

Latvijas ielu vingrošanas sporta biedrība ir dibināta un aktīvi darbojās kopš 2009. gada, un pa šo laiku ir spējusi motivēt nodarboties ar ielu vingrošanu vairāk nekā 15 000 jauniešu, nodrošinot bezmaksas ielu vingrošanas treniņus 38 vietās visā Latvijā un rīkojot dažādus ielu vingrošanas pasākumus ar mērķi palīdzēt jauniešiem atrast motivāciju atgriezties skolā, disciplinēt viņus pašus un piedāvāt lielisku brīvā laika pavadīšanas iespēju.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi