Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Sestdiena, 12. oktobris
Valfrīds, Kira

Pļaviņš: Beidzot skrienam un cīnāmies

"Pēdējo reizi divas spēles pēc kārtas, ja neskaita Saulkrastu turnīru, šosezon ar Jāni neesam uzvarējuši. Ir sajusta tā spēle. To jau arī no malas var redzēt, ka beidzot skrienam, cīnāmies. Sezonas sākumā tā nebija," pēc izcīnītās otrās uzvaras pasaules čempionātā pludmales volejbolā sacīja Mārtiņš Pļaviņš.

Ar 23.numuru izliktais Latvijas duets trešdien ar 2:1 (21:15, 18:21, 15:12) pārspēja poļus Jaroslavu Lehu un Damjanu Vojtašiku (47.), bet dienu iepriekš ar 2:0 (21:17, 21:16) uzveica Itālijas pārstāvjus Mateo Čečīni un Fabio Ingroso. Tādējādi latvieši praktiski jau nodrošinājuši vietu izslēgšanas turnīrā.

Olimpiskās bronzas īpašnieks uzskata, ka viņa duets ar Jāni Pēdu beidzot ieguvis nepieciešamo pārliecību: "Jānis vairs neiet un nelaužas tikai ar spēku, vairāk nospēlē ar prātu, akurātāk. Tas viss kopā dod kādus divus trīs punktus setā, un ar to pietiek, lai no mīnus divi aizietu uz plus divi. Pārliecinošāka tā mūsu spēle ir."

Pēdējo spēli B apakšgrupā mūsējie aizvadīs ceturtdien, kad tiksies ar Brazīlijas pāri Alisonu Čeruti un Emanuelu Regu (2.), kuri ir vieni no visa turnīra galvenajiem favorītiem. "Pretinieki ir spēcīgāki, bet tā spēle neko daudz neizšķir, jo no grupas tāpat esam izkļuvuši. Protams, var tēmēt uz labāku izlozi, bet tā arī ir interesanta lieta, jo daudzas labas komandas jau ir piedzīvojušas zaudējumus un nebūs izlozē starp augstāk izliktajām. Nedomājam par vietām. Domājam, kā iespēlēties un parādīt labu sniegumu," saka M.Pļaviņš.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi