Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Podžus piedzīvo pamatīgu kritumu gada pēdējā ATP rangā; Gulbis saglabā 81.vietu

Latvijas vadošais tenisists Ernests Gulbis šī gada priekšpēdējā ATP rangā, kas publicēts pirmdien, saglabājis 81.vietu, bet Jānis Podžus piedzīvojis kritumu par 208 pozīcijām.

Gulbis kopš 2010.gada sezonas trīs reizes gadu noslēdzis starp 25 pasaules labākajiem tenisistiem, 2011.gadā bija 61.vietā, savukārt šogad viņš sasniedzis otru zemāko rādītāju kopš 2006.gada.

Gulbis šogad, ieskaitot kvalifikācijas sacensības un Challenger turnīrus, aizvadīja 38 cīņas, kuru laikā tika gūtas vien 13 uzvaras.

Par divām vietām šonedēļ pakāpies Mārtiņš Podžus, kurš pašlaik ATP rangā atrodas 622.pozīcijā, bet par vienu vietu atkāpies Miķelis Lībietis, kurš tagad ieņem 693.vietu.

Tikmēr Mārtiņa dvīņubrālis Jānis zaudējis 208 pozīcijas un nu ieņem 1081.vietu, bet Mikus Losbergs atrodas 1784.pozīcijā.

Pasaules ranga pirmajā desmitniekā izmaiņas nav notikušas. Vēl joprojām stabilā pirmajā vietā ierindojas serbs Novāks Džokovičs, kuram seko brits Endijs Marejs, bet aiz viņa ir leģendārais šveicietis Rodžers Federers.

Tikmēr ceturto vietu ieņem cits Šveices sportists Stans Vavrinka, kamēr piektajā vietā atrodas titulētais spānis Rafaels Nadals, kuram seko čehs Tomāšs Berdihs. Septīto vietu joprojām ieņem Spānijas tenisists Davids Ferrers, kamēr astotais ir japānis Kei Nišikori. Devīto vietu saglabājis francūzis Risārs Gaskē, bet desmitnieku noslēdz viņa tautietis Žo Vilfrīds Tsonga.

Savukārt ATP dubultspēļu rangā visaugstāk no Latvijas tenisistiem atrodas Gulbis, kurš atkāpies par divām vietām uz 375.pozīciju. Tāpat kritienu par divām vietām piedzīvojis Lībietis, un nu viņš ieņem 718.vietu, bet dvīņubrāļi Mārtiņš un Jānis Podži pakāpušies par vienu vietu un atrodami attiecīgi 816. un 818.pozīcijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Mums vairs nav ko zaudēt

Latvijas hokeja izlases noskaņojums pirms spēles ar Zviedrijas komandu ir kaujiniecisks, piektdien pēc treniņa sarunā ar žurnālistiem sacīja komandas galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi