Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Policija sākusi pārbaudi par konfliktu, kurā iesaistīts Porziņģis

Valsts policijā ir sākta resoriskā pārbaude par konflikta, kurā iesaistīts Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas Mavericks zvaigzne Kristaps Porziņģis, iemeslu.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Madara Šeršņova, 12.maijā plkst.4.51 Valsts policijā saņemts izsaukums par konfliktu Liepājā, Zivju ielā.

Likumsargiem ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts, ka vairākas personas savstarpēji konfliktēja un vizuāli bija redzams, ka ir cietuši cilvēki. Lai izšķirtu konfliktu, Valsts policijas amatpersonām bija jāpielieto speclīdzekļi - piparu gāze. Kad konflikts tika izšķirts, divas 1994. un 1992.gadā dzimušas personas tika nodotas mediķiem apskatei.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķi ārstniecības iestādē nogādāja vienu personu, kura cietusi jau minētajā konfliktā Zivju ielā, aģentūru LETA informēja dienestā.

"Neskatoties uz to, ka tolaik notikuma vietā cietušie atteicās no policijas palīdzības un iejaukšanās, kā arī vēl līdz šim brīdim Valsts policijā nav saņemta neviena pretenzija vai sūdzība ne par konfliktā iesaistītajām personām, ne arī par notikušo vai gūtajiem miesas bojājumiem, pašlaik Valsts policijā par notikušo ir uzsākta resoriskā pārbaude, lai noskaidrotu konflikta iemeslus un notikušā apstākļus," sacīja Šeršņova.

Bāra Cukurfabrik pārstāve aģentūrai LETA stāstīja, ka minētais konflikts norisinājies no rīta uz ielas nevis bāra telpās, tādēļ vairāk viņa notikušo nekomentēja.

Savukārt pats Porziņģis aplikācijā WhatsApp nopludinātā audio ziņojumā skaidroja, ka viņa draugu lokam un pašam uzbrukuši cilvēki, izraisot kautiņu. Pats basketbolists un viens no viņa draugiem esot saņēmuši sitienu pa galvu, tomēr pēc tam Porziņģis esot notvēris vienu no konflikta iesaistītajiem un pārmācījis viņu. "Pēc tam cēlos un vienu [sitienu] man labi trāpīja - pārsita pieri, visa seja asiņaina, bet citādāk viss kārtībā. Roku nedaudz "sačakarēju", bet būs labi."

LETA, atsaucoties uz ESPN, jau ziņoja, ka Porziņģis nedēļas nogalē Liepājā notikušajā konfliktā nav guvis nopietnus savainojumus.

Svētdienas vakarā internetu pāršalca video, kurā redzams kā pie kāda naktslokāla Liepājā Porziņģim pārsista uzacs un saplēsts krekls.

Pašlaik par konfliktu ir pretrunīga informācija, bet respektablais ESPN, atsaucoties uz saviem avotiem, ziņo, ka Porziņģim iesists ar kādu objektu, taču basketbolists kautiņā nav nopietni cietis.

Tikmēr The Athletic apskatnieks Šems Karanija ziņo, ka Porziņģa pārstāvētā Dalasas Mavericks izmeklē incidentu.

"Pēc šobrīd rīcībā esošās informācijas Porziņģim ir uzbrukts pie kluba un viņam sists ar kādu priekšmetu," raksta Karanija.

Porziņģis šovasar kļūs par ierobežoti brīvo aģentu, bet Mavericks pēc viņa piesaistīšanas likusi noprast, ka varētu piedāvāt latvietim maksimālo līgumu.

Porziņģis šajā sezonā turpināja dziedēt pērn februārī gūti krustenisko saišu savainojumu, kā dēļ laukumā neatgriezās.

Līdz šim viņš savas NBA karjeras laikā 186 spēlēs vidēji iemetis 17,8 punktus un izcīnījis 7,1 atlēkušo bumbu. Savukārt iepriekšējā sezonā viņš 48 spēlēs caurmērā guva 22,7 punktus, izcīnīja 6,6 atlēkušās bumbas un bloķēja 2,4 metienus.

pievienota 4. rindkopa

Top komentāri

.
.
Ir cilvēki, kuriem pritonos un tiem piegulošajā teritorijā ar pudeli pa galvi nesit. Un iemesls tam ir tāds, ka viņi pritonus vienkārši neapmeklē. Tas ir tāpat kā doties uz lētu bordeli un pēc tam sūdzēties, ka ir dabūts sifiliss vai HIV.
porainā ziņģe
p
degradējas?
P
P
ja pārbaudi veiks resoriski,viss būs OK(štokos).
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi