Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Prognozē pārliecinošu Sevastovas triumfu gada labākās sportistes nominācijā

Ceturtdienas vakarā notiks Latvijas Gada balva sportā 2019 svinīgā ceremonija, kurā balvas par aizvadīto gadu sadalīs vairāki titulēti pašmāju atlēti. Pēc bukmeikeru domām, gada labākās sportistes tituls tiks Anastasijai Sevastovai, kurai piešķirts koeficients 2,35. Savukārt vīriešu konkurencē labākais būs Dainis Krištopāns ar koeficientu 2,5.

Par titulu Latvijas gada labākā sportiste sacentīsies pludmales volejbolistes Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka, svarcēlāja Rebeka Koha, kā arī tenisistes Jeļena Ostapenko un Anastasija Sevastova. Optibet bukmeikeru vērtējumā pārliecinoša favorīte ir Sevastova, kura WTA rangā ieņem 27. vietu. Tuvākā sekotāja ir Rebeka Koha, kurai piešķirts koeficients 4,3. Jāpiebilst, ka tas būs liels pārsteigums, ja balvu nesaņems Sevastova, kura ļoti stabili spēlēja Pasaules turnejā, kā arī palīdzēja Latvijas izlasei tikt pie panākumiem Federāciju kausā.

Uz Latvijas gada labākā sportista balvu pretendē bokseris Mairis Briedis, skeletonists Martins Dukurs, handbolists Dainis Krištopāns, bobslejists Oskars Ķibermanis un motosportists Kaspars Stupelis. Optibet bukmeikeri par favorītu uzskata handbolistu Daini Krištopānu, kuram piešķirts koeficients 2,5. Latvietis Ziemeļmaķedonijas klubā aizvadīja lielisku sezonu, kļūstot par Čempionu līgas uzvarētāju un visas sezonas otru rezultatīvāko spēlētāju. Viņš tika iekļauts Čempionu līgas sezonas simboliskajā izlasē. Krištopāns aizvadīja lieliskas spēles arī Latvijas handbola izlasē, palīdzot tai tikt uz Eiropas čempionāta finālturnīru.

Par Krištopāna sīvāko konkurentu bukmeikeri uzskata bokseri Mairi Briedi, kura izredzes uz uzvaru vērtē ar koeficientu 2,8. Neraugoties uz saviem panākumiem, Briedis līdz šim vēl nav ieguvis šo atzinību. Bokserim par sliktu varētu būt fakts, ka viņš aizvadīja tikai vienu cīņu.

Balvu par mūža ieguldījumu Latvijas sportā šogad saņems hokeja entuziasts, Talsu hokeja kluba dibinātājs un vadītājs, vairāku desmitu Latvijas hokeja izlases dalībnieku audzinātājs Imants Ziediņš.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi