Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Rietumu-Delfin pārstāvis Bekmanis devītais Maskavas veloseriālā

1.maijā Maskavā tika dots starts Krievijas velosacensību seriālam. Pirmajās sacensībās Mayor Cup Rietumu-Delfin braucējs Indulis Bekmanis ierindojās devītajā vietā. Uz augstākā pjedestāla pakāpiena kāpa Krievijas pārstāvis Igors Boevs (Katjusha-Itera), finišējot ar laiku 3:21:51. Otro godalgoto vietu izcīnīja Turcijas komandas braucējs Endijs Bajacs, kurš finiša spurtā piekāpās mājiniekam, bet trešo vietu ieguva Vjačeslavs Kuzņecovs (Krievija)- 3:22:03.

Indulim Bekmanim izdevās noturēties pirmajā atrāviena grupā un 142 km garo distanci pieveikt ar laiku 3:22:03, atpaliekot no uzvarētāja par 12 sekundēm.

Indulis stāsta par sacensību gaitu: ” Jau sacensību sākumā, trešajā aplī, izveidojās atrāviena grupa, kurai es nolēmu pievienoties. Sacensību vidū uz mūsu grupu pārcēlās arī Artis Pujats ar vairākiem Krievijas komandas pārstāvjiem, un nu jau atrāvienā bija vesela Krievijas komanda. Trīs apļus līdz sacensību beigām, trijatā ar Krievijas un Serbijas pārstāvjiem aizmukām no atrāviena grupas, taču viņi nestrādāja, un mēs tikām panākti. Tad no atrāviena grupas izdevās aizbēgt Krievijas un Turcijas komandas pārstāvim, arī es vēlējos uzbrukt, taču jutu krampjus un sāpes kājā. Tādēļ nācās finišēt no atrāviena grupas. Kopumā jūtos labi, un ceru, ka turpināšu ieņemt labākas vietas.”

Pārējie Rietumu-Delfin komandas braucēji sacensībās ierindojās sekojošās vietās: 35.vieta Emīls Liepiņš, 63.vieta Andris Vosekalns.

Mayor Cup ir vienas dienas šosejas sacensības, kurām ir UCI 1.2 kategorija. Rietumu-Delfin braucēji mērojās ar spēkiem ar Krievijas, Turcijas, ASV, Vācijas, Slovākijas, Grieķijas, Kazahstānas, Ukrainas, Baltkrievijas un Uzbekistānas braucējiem.

Rietumu-Delfin komanda Maskavā piedalīsies arī Maskavas Grand Prix (03.05.) un daudzdienu sacensībās Maskavas Pieci Apļi (05-09.05.).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi