Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Ronalds Arājs: Olimpiskais starts bija paša nopelnīts

No Amerikā studējošā sprintera Ronalda Arāja pēc finiša izstaroja divējādas jūtas: "Ar rezultātu pavisam neesmu apmierināts. Cerēju, ka spēšu ap 20,80 sekundēm un ar to pietiktu, lai iekļūtu nākamajā kārtā. Taču par mīkstu paņēmu startu un tur viss arī pazuda."

"Vēl neesmu tik stiprs, lai distancē varētu ko atgūt. Man maksimāli jānoskrien visa distance no starta līdz finišam, tikai tad uz ko varu cerēt. Klusībā jau cerēju, ka tieši manā skrējienā būs Bolts vai vēl kāds no lielajiem dūžiem. Bija Spīrmons, bet viņš skrēja tālajā celiņā," teica Arājs.

"Tā nav taisnošanās, bet visai daudz nācās cīnīties ar mikrotraumām. Šodien skriet tās netraucēja, bet visu laiku trenēties ar pilnu jaudu gan. Izlasījuši šōs vārdus, daudzi metīsies mani kritizēt, ka nebija ko uz šejieni braukt. Bet es olimpisko normu izpildīju par saviem līdzekļiem, nodokļu maksātāji manī neko nav investējuši. Tagad vajag maksimāli savest kārtībā kājas un vēl mēģināšu sevi pa īstam parādīt vieglatlētikā, lai startētu pasaules un Eiropas čempionātos un ieskriet vismaz pusfinālā," komentēja sportists.

"Šīs man bija pirmās lielās sacensības ar pilnām tribīnēm. Arī šis moments nozaga desmitdaļas. Toties ir pieredze, ko man neviens vairs neatņems. Olimpiskās spēles ir viens kolosāls pasākums – kādas tik zvaigznes neesmu saticis. Ar daudziem esmu paspējis nofotografēties. Arī šīs emocijas man neviens neatņems," viņš teica.

"Latvijas delegācijā kaut arī esmu viens no jaunākajiem un šad tad tieku apcelts, jau esmu iejuties, ir forša atmosfēra. Esam laba plikgalvaino komanda – Urtāns, Vasiļevskis, abi airētāji (Straume un Zaļupe). Ļoti foršs džeks is Ščerbatihs, tāpat Štrombergs no BMX, Mārtiņš Pļaviņš. Te palikšu uz beigām un tagad iešu atbalstīt visus, kur vien tikšu," sacīja Arājs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Atklāta Sporto visa klase 11. sezona

Šodien, 18. oktobrī, Zemgales Olimpiskajā centrā, Jelgavā, ar vērienīgu atklāšanas pasākumu tika oficiāli uzsākta Latvijas Olimpiskās komitejas projekta Sporto visa klase 11. sezona. Jauno 2024./ ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi