Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Safina uzvaras gadījumā traki neballēsies, kā to reiz darīja viņas brālis

Ja Krievijas tenisistei Dinārai Safinai izdosies sestdien triumfēt Australian Open čempionātā, no viņas traku ballēšanos, kā to reiz darījis viņas brālis Marats, var negaidīt. 22 gadus vecā krievu tenisiste Australian Open finālspēlē sestdien tiksies ar amerikānieti Serēnu Viljamsu. Likme ir augsta - Safinai vēl nav neviena Grand Slam titula, turklāt pirmoreiz karjerā viņa var kļūt par WTA pasaules ranga līderi.

Pēc ceturtdien uzvarētās pusfināla spēles pār Veru Zvonarevu, žurnālisti Dināru izvaicājuši par plāniem, ja viņai izdosies uzvarēt finālā. Viņai atgādināts par vecākā brāļa Marata izdarībām 2000.gadā, kad viņš triumfēja US Open čempionātā. Toreiz brālis ieradies uz preses konferenci ar kasti atdzesēta krievu degvīna, bet pēc tam esot ampelējies naktsklubos. Dināra neplānojot rīkot nekādas ballītes, turklāt viņa it nemaz nelieto alkoholu."Es nedzeru nekādu alkoholu. Visbiežāk jūs mani redzēsiet dzeram ūdeni," atbildējusi Safina. "Vienīgais, ko es kādreiz iedzeru, ir vīns. Taču ne vairāk par vienu glāzi."Līdzšinējā karjerā Safina ir uzvarējusi deviņos WTA turnīrus, četros no tiem pērn. Pagājušajā vasarā viņa pirmoreiz iekļuva Grand Slam turnīra finālā (Fench Open) un šobrīd ir soļa attālumā no sava pirmā Grand Slam titula.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi