Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Pirmdiena, 7. oktobris
Daumants, Druvvaldis

Sākusies biļešu tirdzniecība uz Eiropas čempionāta finālturnīru pludmales volejbolā

Šonedēļ sākta biļešu tirdzniecība uz Eiropas čempionāta finālturnīra spēlēm pludmales volejbolā, kuras organizē Latvijas Volejbola federācija ar Izglītības un Zinātnes Ministrijas un Jūrmalas pilsētas atbalstu, kas no 16. līdz 20. augustam norisināsies lielākajā kūrortpilsētā Baltijas jūras krastā – Jūrmalā. Piecu dienu garumā tiks izspēlētas pavisam kopā 144 spēles, kuru laikā savā starpā sacentīsies 32 Eiropas vadošie vīriešu un sieviešu volejbolistu pāri, noskaidrojot šī gada labākos Eiropas pludmales volejbolistus.

Biļetes iespējams iegādāties vietnē www.bezrindas.lv, un to cenas uz izslēgšanas spēlēm piektdiena, 18.augustā, ir 10 EUR, uz astotdaļfināliem, ceturtdaļfināliem un pusfināliem sestdien, 19. augustā, ieeja maksās 15 EUR, bet biļetes uz svētdienas, 20. augustā, spēlēm, kad risināsies galvenās cīņas par Eiropas čempionu tituliem, iespējams iegūt savā īpašumā par 20 EUR.

Īpašs piedāvājums izveidots aizrautīgākajiem pludmales volejbola līdzjutējiem, nodrošinot iespēju iegādāties divu dienu biļeti uz spēlēm piektdien, 18. augustā un sestdien, 19. augustā, tikai par EUR 15. Lai izmantotu šo izdevību, pērkot biļeti jānorāda īpašais kods: JurmalaBeachVolley. Tā kā būs pieejami tikai 300 šādi fanu biļešu komplekti, iesakām pasteigties un iegādi neatlikt uz pēdējo brīdi, jo īpašais piedāvājums būs spēkā tikai līdz otrdienai, 6. jūnijam.

Ieeja uz turnīra grupu spēlēm, kas norisināsies trešdien un ceturtdien, būs bezmaksas.

Bērniem līdz 6 gadu vecumam ieeja brīva, neaizņemot atsevišķu sēdvietu. Bērniem no 7 līdz 12 gadiem biļetes iespējams iegādāties ar 50% atlaidi, pie ieejas stadionā būs jāuzrāda personu apliecinošs dokuments. Invalīdam ar pavadoni jāiegādājas viena biļete.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi