Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 12. oktobris
Valfrīds, Kira

Samoilovs/J.Šmēdiņš vējainos apstākļos kvalificējas Grand Slam posma astotdaļfinālam

Latvijas pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš ceturtdien ļoti vējainos apstākļos izcīnīja trešo uzvaru Hāgā notiekošā "Grand Slam" turnīra spēlēs, automātiski kvalificējoties astotdaļfinālam.

G apakšgrupas līderu mačā ar desmito numuru izliktie Samoilovs/J.Šmēdiņš ar rezultātu 2-0 (21:15, 21:14) pieveica poļus Gžegožu Fijaleku un Mariušu Prudelu, kuriem turnīrā ticis septītais numurs.

Kā ziņots, pirms tam pirmajā spēlē Latvijas vadošais duets ar 2-0 (21:19, 22:20) pārspēja turnīra 23.pāri brazīliešus Evandru Gonsalvešu Oliveiru un Vitoru Gonsalvešu Felipi, bet ceturtdienas pirmajā mačā ar 2-0 (21:18, 21:14) uzvarēja arī turnīra 26.duetu brazīliešus Filipu Gabatūleru un Jonasu Veingartu.

Līdz ar to Samoilovs/J.Šmēdiņš automātiski sasnieguši izslēgšanas sacensību otro kārtu, garantējot vismaz devīto vietu turnīrā.

Tikmēr ar uzvaru apakšgrupu sacensības noslēdza arī Ruslans Sorokins un Toms Šmēdiņš, kuri ar 2-1 (21:14, 12:21, 15:9) pieveica Īveru Andrēasu Hūremu un Jeiru Eitunu, kuriem ticis 24.numur

Kā ziņots, pirms tam pirmajā mačā Latvijas duets, kurš sacensības uzsāka vēl no kvalifikācijas, bet pamatturnīrā izlikts ar 25.numuru, ar 0-2 (18:21, 22:24) piekāpjoties Aleksandram Brouveram/Robertam Mēvsenam no Nīderlandes, kuri izlikti ar astoto numuru, bet otrajā spēlē salīdzinoši negaidīti ar rezultātu 2-1 (21:15, 13:21, 15:13) pieveica ar devīto numuru izsētos brazīliešus Rikardu Santušu/Alvaro Filju.

Noslēgumā Sorokins/T.Šmēdiņš izcīnīja otro vietu grupā un piektdien sacensības turpinās izslēgšanas cīņu pirmajā kārtā.

Trīs neveiksmes trijos mačos piedzīvoja trešais Latvijas duets Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Pēda, kuriem līdz ar to turnīrs ir noslēdzies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi