Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Saulkrakstu kokteiļa ietvaros notiks Binders Baltic Open pludmales volejbola turnīrs

Sestdien, 12.jūlijā Saulkrastu estrādē notiks tradicionālā Saulkrastu kokteiļa izšķirošās cīņas Binders Baltic Open turnīrā pludmales volejbolā, kur startē gandrīz visi labākie valsts dueti, kā arī notiks ielu basketbola un šautriņu mešanas sacensības, informē pasākuma rīkotāji

Piektdien notika pludmales volejbola sacensību priekšsacīkstes, kurās par lielāko pārsteigumu gandrīz parūpējās basketbolisti Ivo Pūce un Edgars Teteris. Viņiem tikai zaudējums priekšsacīkšu izšķirošās spēles trešajā setā ar 14:16 neļāvā iekļūt pamatturnīra dalībnieku pulkā.

Sestdien no pl.11 līdz pl.17 turpināsies pamatturnīra spēles. Spēle par 3.vietu sāksies plkst.21, bet pēc tam finālmačs. Balvu fonds būs 2000 eiro.

Pamatturnīrā pirmajās četrās vietās izlikti 2007. gada Binders Baltic Open čempioni Jānis Grīnbergs un Austris Štāls. Grīnbergs ir seškārtējs šo sacensību uzvarētājs. Favorītu pulkā ir arī Latvijas čempionāta pirmo divu posmu uzvarētāji Jānis Šmēdiņš/Kristiāns Marnics un Ingars Ivanovs/Artūrs Kiseļevs. Saulkrastu estrādē startēs arī 2003. un 2005. gadā pirmo vietu izcīnījušie Andris Krūmiņš un Ruslans Sorokins.

Reebok ielu basketbola turnīrs jauktajām komandām sāksies plkst.11, bet no plkst.10 uz vietas notiks pieteikšanās. Pirmo reizi Saulkrastu kokteiļa ietvaros notiks arī šautriņu mešanas sacensības. Sākums plkst.11, bet no plkst.10 notiks pieteikšanās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Atklāta Sporto visa klase 11. sezona

Šodien, 18. oktobrī, Zemgales Olimpiskajā centrā, Jelgavā, ar vērienīgu atklāšanas pasākumu tika oficiāli uzsākta Latvijas Olimpiskās komitejas projekta Sporto visa klase 11. sezona. Jauno 2024./ ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi