Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Sausnītis publiski atvainojas Lūšiem par neierašanos uz čempionu kausa pasniegšanu

Latvijas Volejbola federācijas (LVF) prezidents Atis Sausnītis publiski atvainojas Jēkabpils Lūši komandai par neierašanos uz spēli, kurā vienība pirmo reizi tika kronēta par valsts čempioni.

Lūši svētdien savā laukumā tika kronēti par Latvijas čempioniem, titulu izcīnot pirmo reizi vēsturē. Finālsērijā līdz trim uzvarām Jēkabpils komanda ar 3-0 pārspēja iepriekšējo četru gadu čempioni RTU/Robežsardze.

Tiesa, šo maču klātienē neapmeklēja neviens no LVF vadības, lai pēc cīņas pasniegtu Lūšiem viņiem pienākošos kausu.

Kā aģentūru LETA informēja Sausnīša pārstāvji, LVF prezidents piekrīt medijos izskanējušajiem pārmetumiem - nebija pieļaujama situācija, ka neviens no federācijas vadības nebija ieradies sveikt ar uzvaru volejbola klubu Jēkabils Lūši.

"Šajā gadījumā mēs varam runāt par situācijas sakritību, nevis apzinātu rīcību, tāpēc nevajadzētu opozīcijai "zīmēt" dažādas sazvērestības teorijas," norādīja Sausnītis. "Jau tuvākajā laikā sveiksim komandu, un vēlos atvainoties čempioniem, apsolot maksimālu atbalstu un pretimnākšanu no federācijas puses nākotnē."

Sausnīti arī informēja, ka nedēļu pirms Lūšu uzvaras ir bijis Jēkabpilī un ticies ar pilsētas un volejbola kluba vadību, lai vienotos par volejbola attīstību šai pilsētā.

Tikšanās laikā ar klubu Sausnītis esot brīdinājis, ka neieradīsies uz svētdienas spēli, jo būs komandējumā. Par to bija informēts arī vienības prezidents Māris Trušelis, kurš tikšanās laikā piekrita prezidenta aicinājumam izvirzīt savu kandidatūru LVF valdes locekļa amatam.

Pagājušajā ceturtdienā bija jānorisinās LVF kopsapulcei, kurā bez organizācijas ģenerālsekretāra Edgara Zaiženija prezentācijas par papildināto "Volejbola attīstības stratēģiju 2018. - 2021.gadam" prezidentam Sausnītim bija jāiepazīstina ar valdes locekļa kandidātu Trušeli, lūdzot biedrus to atbalstīt. Tiesa, pasākums izgāzās, jo nebija ieradušies pietiekami daudz organizācijas biedru, lai savāktu kvorumu.

Nākamā LVF kopsapulce nozīmēta 27.aprīlī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi