Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Slaloma zvaigzne Šifrina uzvar savās atgriešanās sacensībās

Olimpiskā čempione kalnu slēpošanas slaloma disciplīnā amerikāniete Mikaela Šifrina pirmdien uzvarēja savās pirmajās Pasaules kausa sacensībās pēc ceļgala savainojuma izārstēšanas.

Šveicē notikušajās sacensībās 20 gadus vecā Šifrina divu braucienu summā finišēja pēc minūtes un 29,20 sekundēm, kas ļāva par 0,45 sekundēm apsteigt francūzieti Nastaziju Noensu.

Savukārt vēl par 0,05 sekundēm lēnāka bija kanādiete Marija-Mišela Gaņona.

Kā zināms, Šifrina ceļgala traumu guva pērn decembra vidū Pasaules kausa milzu slaloma sacensībās Orē, Zviedrijā. Treniņus uz sniega viņa atsāka vien 31.janvārī, bet vēl nesen tika prognozēts, ka sacensību apritē amerikāniete atgriezīsies tikai 27.februārī.

Šifrina uzvarēja 2014.gada Soču olimpiskajās spēlēs un divas reizes izcīnīja pasaules čempiona titulu slalomā, kā arī pēdējos trīs gadus šajā disciplīnā triumfējusi Pasaules kausā.

Pasaules kausa kopvērtējuma līderes pirmdien uz starta neizgāja, tāpēc situācija nav mainījusies - līdere ar 1060 punktiem ir amerikāniete Lindsija Vona, kurai ar 973 punktiem seko šveiciete Lara Guta, bet trešā ar 820 punktiem ir vāciete Viktorija Rebensburga.

Kā zināms, svētdien turpat Šveicē bija plānotas sacensības nobraucienā un kombinācijā, tomēr tās sniegputeņa dēļ tika atceltas. Savukārt pirmdien notikušās sacensības jau pirms kāda laika bija plānots aizvadīt Slovēnijas pilsētā Mariborā, tomēr tās sezonas laikā pārcēla.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi