Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Slovākijas hokejisti zaudējuma cēloni saskata noraidījumos

Pēc zaudējuma 3:5 Somijai spēlē par trešo vietu olimpiskajā hokeja turnīrā Slovākijas izlases spēlētāji neveiksmes galveno iemeslu saskatīja nepiedodami daudzajos divminūšu noraidījumos.

Somijas hokejisti likvidē divu vārtu deficītu un izcīna bronzas medaļas

Branko Radivojevičs par izšķirošo momentu spēlē nosaucis divus noraidījumus trešās trešdaļas sākumā, kad gandrīz pusotru minūti slovākiem nācās spēlēt trijatā pret pieciem somu hokejistiem.

“Tobrīd likās, ka grūtākais jau ir aiz muguras, kaut arī sapratām, ka pieredzējušie somi cīnīsies līdz pēdējai sekundei. Spēku beigās nedaudz pietrūka, tos par daudz iztērējām, spēlējot mazākumā. Tomēr divu vārtu pārsvaru vajadzēja nosargāt, tāpēc sarūgtinājums tagad ir liels.”

Līdzīgas domas pauda arī veterāns Žigmunds Palfijs: “Bija epizodes, kad tiesneši bija pārāk bargi un varēja mums divminūšu sodus nedot. Noraidījumi lielā mērā atņēma mums bronzas medaļas. Varbūt labvēlīgais rezultāts pēc otrās trešdaļas mūs arī pārāk nomierināja.”

Paškritiskāks bija Pavols Demitra: “Kad rezultāts ir 3:1, mēs nedrīkstējām tik bieži nopelnīt noraidījumus. Faktiski šo spēli zaudējām paši. No vienas puses, mums būtu iemesls būt lepniem par to, kā nospēlējām Vankūverā. No otras – ceturtā vieta nav daudz labāka par pēdējo, tāpēc sarūgtinājums ir liels.”

“Trešajā periodā netikām galā paši ar savām emocijām. Likās, ka uzvara jau ir kabatā, taču somi mūs apspēlēja. Esmu pateicīgs spēlētājiem, jo viņi izdarīja visu, lai šodien uzvarētu,” hokejistus uzteica Slovākijas izlases galvenais treneris Jans Filcs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi