Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Sorokins pludmales volejbola Pasaules kausa sezonas posmos startēs kopā ar Ivanovu

Ruslans Sorokins pludmales volejbola šīs sezonas Pasaules kausa posmos startēs pārī ar Ingaru Ivanovu, ar kuru kopā ceturtdien RTU/Robežsardze komandas sastāvā izcīnīja Latvijas čempionu titulu zāles volejbolā, žurnālistiem atklāja Sorokins.

RTU/Robežsardze komanda ar rezultātu 3-0 (25:22, 25:18, 25:14) savā laukumā pārspēja Poliurs/Ozolnieki volejbolistus, sērijā līdz trim uzvarām triumfējot ar rezultātu 3-2. Zīmīgi, ka Poliurs/Ozolnieki sērijā no 0-2 bija panākuši neizšķirtu 2-2, tādējādi čempions tika noskaidrots izšķirošajā, piektajā, mačā.

"Speciāli noskaņot komandu spēlei nevajadzēja. Nebija, kur atkāpties, jo tā bija pēdējā spēle. Uz pēdējo spēli komandas biedri noskaņojās labāk nekā uz iepriekšējām. Prieks par to, ka laukumā bija komanda. Šogad bijušas daudz spēles, kur esam bijuši pārliecinoši priekšā, bet pēc tam sanācis ne tā, kā vēlamies. Atslābināties nevarēja. Viena veiksmīga epizode, un pretinieki varēja pamosties. Man nebija nekāda uztraukuma, tikai nedaudz pirms mača bija nervozitāte. Esmu jau pieradis pie sacensībām. Varbūt kādam no jaunajiem spēlētājiem bija uztraukums," pēc mača žurnālistiem atklāja Sorokins.

Abas komandas savā starpā spēkojās arī Baltijas līgas ceturtdaļfināla sērijā, kurā ar 2-1 pārāki bija Ozolnieku volejbolisti, kuri zaudēja sērijas pirmo spēli, bet uzvarēja nākamajās divās.

"Šis ir cits turnīrs, un uzvaru Latvijas čempionāta finālā nevarētu nosaukt par revanšu. Izlaidām savu iespēju būt Baltijas līgas labāko četriniekā, tomēr regulārajā čempionātā bijām labākā no Latvijas komandām, tāpēc finālā uzvarējām pelnīti. Uzvara sērijas piektajā spēlē ir kā mazs revanšs par zaudējumu trešajā un ceturtajā mačā," uzsvēra Sorokins.

Pēc uzvaras Sorokins svinības neplāno un jau piektdien sāks treniņus kopā ar Ivanovu, lai gatavotos nākamnedēļ Sočos paredzētajam Pasaules kausa posmam.

"Esam vienojušies par sadarbību. Skatīsimies, kā mums ies. Vasarā ir vēlme spēlēt pludmales volejbolu, bet viss apstājas pie finansēm. Šobrīd ir atrasti līdzekļi trim Pasaules kausa posmiem. Spēlēsim un mēģināsim parādīt labāko rezultātu tiem, kuri mums palīdz šajos turnīros. Mēģināsim parādīt sevi, lai būtu lielāka interese ar mums strādāt un palīdzēt. Nebūs viegli, jo tikko ir beidzies Latvijas čempionāts. Ir palikušas pāris dienas, lai sajustu viens otru un bumbu. Centīsimies griezt smiltis un trenēsimies. Cerams, kvalifikācijā izdosies parādīt cienīgu pretestību saviem pretiniekiem," atzīmēja Sorokins.

Abi pludmales volejbolisti marta vidū piedalījās turnīrā Čehijā, kur izcīnīja trešo vietu.

Pērn Sorokins spēlēja kopā ar Tomu Benjavu, Tomu Šmēdiņu un Aleksandru Soloveju. Savukārt Ivanovs pērn pasaules un Eiropas mēroga starptautiskos turnīros nepiedalījās.

2015.gadā Sorokins startēja sešos Pasaules kausa posmos, tikai reizi tiekot pamatturnīrā, un sacensības noslēdzot devītajā vietā.

    Uzmanību!

    Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

    Seko mums

    Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

    Ziņas e-pastā

    Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

    LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

    Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


    Aktuāli

    Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

    Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

    Hokejs

    Vairāk Hokejs


    Basketbols

    Vairāk Basketbols


    Futbols

    Vairāk Futbols


    Teniss

    Vairāk Teniss


    Volejbols

    Vairāk Volejbols


    Motoru sports

    Vairāk Motoru sports


    Vieglatlētika

    Vairāk Vieglatlētika


    Riteņbraukšana

    Vairāk Riteņbraukšana


    Ziemas sports

    Vairāk Ziemas sports


    Citi

    Vairāk Citi