Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

STATS/Ķekava regbisti piektdien aizvadīs Lietuvas čempionāta pirmo spēli

Ar spēli Pluņģē pret Perkūnas komandu trešo sezonu Lietuvas čempionātā piektdien sāk regbija kluba Miesnieki komanda STATS/Ķekava. Pirmo spēli savā laukumā STATS/Ķekava regbisti aizvadīs 9.maijā pret Viļņas Geležinis Vilkas."Spēle nebūs viegla, jo mēs šogad vēl nopietni neesam spēlējuši. Tas, ka Pluņģes regbisti ir spējuši gūt 13 punktus viesos pret spēcigo Baltrex, ir labs viņu panākums.

Visas lietuviešu komandas  pret mums nopietni gatavojas, it īpaši grūti spēlēt ir izbraukumā. Arī uz savējiem tiesnešiem lietuvieši izdara nopietnu spiedienu. Vajadzēs ļoti nopietni pastrādāt!" kluba mājaslapā internetā citēts STATS/Ķekava komandas treneris Uldis Bautris.2007.gadā kaimiņvalsts čempionātā Latvijas klubs ieņēma ceturto, bet pagājušajā gadā – trešo vietu. Latvijas čempionātā “miesnieki” šogad nepiedalīsies, tādēļ Lietuvas čempionāts, kurā vidējais līmenis ir daudz augstāks, būs vienīgās sacensības galvenajai komandai visā sezonas garumā. Vēl svarīga būs piedalīšanās Latvijas kausa izcīņā un Baltijas kausa turnīrā vasaras vidū. Kluba otrais sastāvs spēlēs RAA čempionātā.Lietuvas čempionātā jau divas spēles ir notikušas. Vienā no tām miesnieku piektdienas pretinieki Perkūnas ar 13:68 Šauļos piedzīvoja sagrāvi no vicečempioniem BaltRex, bet Viļņas Geležinis Vilkas ar 13:63 zaudēja Šauļu Saldai.Miesnieku plānotais sākumsastāvs spēlei pret Perkūnas: Skuja, Eida, Ā.Andersons, M. Kreicbergs, Bramanis, Struža, Augstkalns, Rupainis, K.Andersons, Priede, Zaporožecs, Jakušs, Raņķis, G.Andersons, Aleksandrovs.Lietuvas čempionāts šogad ir nedaudz saīsināts šīs valsts izlases interesēs un ar lielu pauzi vasarā. Ja STATS/Ķekava iekļūs pirmajā četriniekā, kas arī ir mērķis, tad tai būs jāaizvada tikai deviņas spēles. Pamatturnīrs notiks vienā aplī. Četras labākās komandas oktobrī aizvadīs vēl pa vienai savstarpējai spēlei katra ar katru, lai noteiktu medaļu sadalījumu. Zemākas vietas ieņēmušās komandas veidos citu grupu un arī aizvadīs vēl spēles galīgai vietu noskaidrošanai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi