Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Tas nav zaudējums, ko atcerēties ar rūgtumu

Nedomāju, ka mēs varējām amerikāņus apspēlēt, taču tas arī nav zaudējums, ko vēlāk atcerēties ar rūgtumu. Amerikāņi spēlēja sev ierastajā vidē, bija agresīvāki, mērķtiecīgāki, spēlēja intensīvāku hokeju un uzvarēja pat ne ar simtprocentīgu piepūli. Faktiski viņu spēle bija diezgan tuva Stenlija kausa maču raksturam. Tomēr nevar arī teikt, ka uzvara viņiem nāca ļoti viegli.

Latvijas izlases spēle man visumā patika, visi ļoti centās, bet skaidrs, ka tā nebija mūsu spēju robeža. Bija jūtamas problēmas ar adaptāciju ne tikai mazajos laukumos, bet arī pret tiesāšanas stilu. Gandrīz visi noraidījumi tika nopelnīti mūsu aizsardzības zonā, kad vienkārši netikām galā ar pretspēlētājiem. Vienādos sastāvos kaut ko vēl varējām izveidot, kaut arī labi izspēlētu momentu nebija daudz, bet mazākumā klājās pavisam grūti. Nevaru neko pārmest Oļegam Znarokam, bet varbūt līdz šim par daudz ir domāts par spēli vairākumā un piemirsts par mazākumu. Mazliet pietrūka arī veiksmes — gūti vārti hokejistiem spēkus būtu dubultojuši. Bet varbūt vienkārši tāda ir mūsu spēlētāju kvalitāte un resursi…

Masaļskis par labāko spēlētāju tika atzīts pelnīti — viņam bija ļoti daudz darba. Varu izteikt arī Ivanānu, kurš ātri sapratis, ka roku vicināšana var beigties ar diskvalifikāciju un kaitējumu komandai.

Taupīties mačā pret Kanādu un domāt par Slovēniju — tā man neliekas pareiza doma. Katrai spēlei ir jāgatavojas ar maksimālu mobilizāciju. Tomēr paturēt prātā, ka izšķirošā spēle būs nākamā, vajadzētu. Znarokam ir pieredze šādās situācijās, domāju, ka viņš spēlētājiem atradīs īstos vārdus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Atklāta Sporto visa klase 11. sezona

Šodien, 18. oktobrī, Zemgales Olimpiskajā centrā, Jelgavā, ar vērienīgu atklāšanas pasākumu tika oficiāli uzsākta Latvijas Olimpiskās komitejas projekta Sporto visa klase 11. sezona. Jauno 2024./ ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi