Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Telpu futbols: Seņa hat-trick nodrošina FK Nikars uzvaru un vietu finālā

Maksima Seņa trīs gūtie vārti aizvadītajā sestdienā Elektrum Olimpiskajā centrā nodrošināja FK Nikars komandas uzvaru Latvijas Telpu futbola asociācijas (LTFA) organizētā Virslīgas čempionāta ceturtajā pusfināla sērijas spēlē pret FK RABA (5:2). Līdz ar to kopējā sērijā līdz trim panākumiem FK Nikars bija pārāka ar rezultātu 3-1 un nodrošināja ceļazīmi uz turnīra finālu, kur spēkosies ar FK BEITAR vienību.

Pirmā puslaika ietvaros FK RABA vienību 12.minūtē vadībā izvirzīja Mārtiņš Auziņš, uz ko "nikarieši" nekavējoties atbildēja ar trāpīgu brazīlieša Fumasas raidījumu. Neraugoties uz FK Nikars aktīvo presingu puslaika turpinājumā, neizšķirts rezultāts saglabājās arī abām sāncensēm dodoties pārtraukumā.

Mača otrajā puslaikā viens no astoņkārtējās čempiones līderiem M.Seņs neilgā laika periodā panāca jau 3:1 Nikars labā, RABA vienībai atbildot ar Pāvela Skalenko precīzu sitienu 29.minūtē. Tomēr panākt vismaz neizšķirtu Latvijas izlases galvenā trenera Artūra Šketova padotajiem šoreiz nebija lemts - jau cīņas noslēdzošajā stadijā M.Seņs guva savus trešos vārtus, bet viņam piebalsoja Jurijs Arhipovs-Prokofjevs, tādējādi spēlei noslēdzoties ar Nikars triumfu - 5:2.

Tādējādi "nikarieši" Virslīgas turnīra finālā sērijā līdz trim uzvarām samēros spēkus ar FK BEITAR, savukārt FK RABA lūkos reabilitēties cīņā par bronzas godalgām pret BFC Daugavpils vienību.

Kā zināms, arī pērnajā sezonā FK Nikars pusfinālā uzveica FK RABA komandu, bet finālā pārspēja BFC Daugavpils komandu, astoto reizi iegūstot Latvijas spēcīgākā telpu futbola kluba statusu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi