Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Titulētais Latvijas volejbola klubs Poliurs/Ozolnieki beidzis pastāvēt

Titulētais Latvijas volejbola klubs Poliurs/Ozolnieki beidzis pastāvēt, aģentūrai LETA apstiprināja tā direktors Rolands Baranovskis.

Baranovskis kā iemeslu kluba pastāvēšanas beigām norādīja nesaskaņas ar jauno Ozolnieku novada domas vadību, par kuras priekšsēdētāju šovasar tika ievēlēts Dainis Liepiņš.

Pats Liepiņš oficiālā paziņojumā otrdien norādīja, ka volejbols Ozolniekos būs, jo volejbola vēsturiskās tradīcijas šajā novadā esot kas vairāk nekā tikai viena komanda.

"Šī brīža uzdevums ir atrast trenerus un volejbola atbalstītājus, kuri būtu ieinteresēti ne tikai turpināt tradīcijas, bet arī attīstīt volejbola spēles kvalitāti, sekmējot jaunu komandu veidošanos, kas pārstāvētu novadu dažāda līmeņa sacensībās. Diemžēl līdz šim nav izveidota volejbola attīstības sistēma, kas nodrošinātu bērnu un jauniešu treniņgrupu veidošanos, no kurām izaugtu spēlētāju papildinājums volejbola komandām, tāpēc jautājums par sporta skolas izveidi Ozolniekos kļūst arvien aktuālāks. Personīgi darīšu visu, lai saglabātu volejbolu mūsu novadā," izteicās Liepiņš.

Vēl pagājušajā sezonā Poliurs/Ozolnieki spēlēja Latvijas čempionāta finālā, kur ar 1-3 piekāpās RTU/Robežsardze komandai.

Ozolnieku volejbola klubs pastāvēja jau vairākus gadus desmitus, kļūstot par vairākkārtēju Latvijas čempionu. Pēc 2009.gada sezonas, kad sadalījās Poliurs/Ozolnieki un Biolars vienības, Ozolnieku klubs Latvijas čempionāta finālā uzvarēja 2010.gadā, bet pēc tam vēl piecas reizes izcīnīts sudrabs.

Zīmīgi, ka 2006.gadā tieši Ozolnieku komanda kļuva par pirmajiem Schenker līgas čempioniem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi