Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Tomass Dukurs sašutis par brāļa kļūdu pēdējā braucienā

"Eh, ceturtais... Visvairāk man nepatīk otrā un ceturtā vieta, tomēr kopumā esmu apmierināts. Vairāk esmu sašutis par Martina kļūdu trases vidusdaļā, jo vinš varēja uzvarēt. Man salīdzinoši līdz trešajai vietai pietrūka daudz vairāk," savās domās pēc izcīnītās ceturtās vietas Vankūveras olimpiskajās spēlēs sacīja Tomass Dukurs.

* Martinam Dukuram sudrabs, brālim Tomasam ceturtā vieta
* Martins Dukurs medaļu velta tēvam

"Martinam bija kļūda trases vidusdaļā taisnē no septītās uz devīto virāžu. Desmitdaļu mierīgi varēja ietaupīt. Tā ir kā lavīna, ja kļūdies trases vidū, zaudē ātrumu, simtdadaļas sāk ripot. Nav tā, ka Montgomerijs atrada simtadaļas trases beigās, Martins tās neatrada trases vidū. Es cerēju, ka pietiks. Žēl, tikai septiņas simtdaļas pietrūka..."

"Man nebija tas labākais pirmais brauciens. Rupjas kļūdas, protams, nebija, bet starta ieskrējienā bija jābūt ātrākam, lai noķertu Tretjakovu, kuram ir visātrākais starts. Pie tā jāstrādā. Kopumā pa līnijām es nobraucu labāk. Tretjakovam ļoti slikts bija otrais un trešais brauciens. Mēs pat brīnījāmies, ka viņam pat ar tādām problēmām nezūd rezultāts. Kādreiz viņam tas būtu beidzies traģiski – būtu padsmitā vieta."

"Pēc pirmās sacensību dienas ticēju, ka izdosies izcīnīt bronzu. Bija sekundes septiņu simtdaļu deficīts. Taču trešajā braucienā Tretjakovs atrāvās un tad jau palika sarežģītāk, jo arī ar visām kļūdām viņam ātrums bija lielāks. Nevar teikt, ka pirms ceturtā brauciena vairs neticēju. Ko varēju, to arī izdarīju. Nobraucu savu labāko braucienu, bet vairs nebija no manis atkarīgs. Muļķīgi teikt, bija jācer uz Tretjakova kļūdu."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi