Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

UFC cīņas plāno aizvadīt uz slēgtas salas

Jauktās cīņu mākslas čempionāta (UFC) prezidents Dena Vaits otrdien pavēstīja, ka turpmākās cīņas noritēs uz slēgtas salas, neraugoties uz to, ka visā pasaulē patlaban noris cīņa ar Covid-19 vīrusu.

UFC iepriekš jau nācās pārcelt trīs cīņas, bet to skaits neplāno pieaugt, jo Vaits jau aizrunājis kādu salu, kurā plānots aizvadīt nākamās cīņas. Vaits pauda pārliecību, ka UFC kalendārā korekcijas vairs netiks veiktas, bet UFC 249 cīņu šovam atrasta jauna norises vieta. Iepriekš UFC 249 šovs bija paredzēts Ņujorkā Barclays Center arēnā.

"Esmu sarunājis cīņu vietu nākamajiem diviem mēnešiem. Tuvākajā laikā "ražosim" cīņas katru nedēļu," portālam TMZ stāstīja Vaits.

Lai arī teju vai visas pasaules valstis ir slēgušas savas robežas, Vaits pauda, ka viņam jau ir padomā veidi, kā uz cīņām nogādāt visus sportistus, tostarp arī tos, kuri nedzīvo ASV.

"Dienas vai divu laikā sala būs manā rīcībā. Šobrīd būvējam nepieciešamo infrastruktūru, lai cīņās varētu piedalīties arī sportisti no parējām pasaules valstīm," gatavošanos UFC 249 šovam aprakstīja Vaits. "Citu valstu sportisti nevarēs iekļūt ASV, tāpēc taisnā ceļā sūtīsim viņus uz salu."

"Ar 18.aprīli UFC atkal būs dzīvs un turpinās darboties."

Vaits norādīja, ka cīņas tiek plānotas katru nedēļu, bet viss iesaistītais personāls regulāri veiks Covid-19 testus.

Pagājušajā nedēļā UFC 249 šovā cīņa bija paredzēta starp Toniju Fergusonu un Habibu Nurmagomedovu no Krievijas. Duelis gan nenotika, jo dažas dienas pirms tā Nurmagomedovs devās atpakaļ uz dzimteni.

Līdz ar to Fergusons gaidāmajā šovā cīnīsies ar amerikāni Džastinu Geiti, bet šī dueļa uzvarētājs vēlāk spēkosies ar Nurmagomedovu, kurš līdz šim vēl nav izjutis zaudējuma garšu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi