Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Vikštrems: Minskā būs elle, bet mēs esam tai gatavi

Būs gandarīts, ja komandas spēlētāji atdos laukumā sevi visu, un vēl mazliet. Latvijas vīriešu handbola valstsvienības galvenais treneris Uģis Vikštrems pirms 2017.gada pasaules čempionāta kvalifikācijas spēlēm pret Baltkrieviju neslēpj, ka tās būs nopietna viņa veikuma mēraukla. ****

Kāds ir noskaņojums komandā pirms spēles Minskā?

Šobrīd jau varu teikt, ka beidzot ir jūtams tas, ka priekšā ir svarīgas spēles, ko pavisam nevarēja redzēt Valmierā, kad pārbaudes spēlēs pret Norvēģiju nespēlējām labi. Dabūjām pamatīgu pļauku otrajā spēlē. Domāju, ka tā komandu pamodināja un visi sapratām, ka, spēlējot uz sešdesmit procentiem, nevar vinnēt pat draudzības spēlē. Jo vairāk tuvojas šīs spēles, cenšos nomierināt spēlētājus. Mūsu pluss ir tas, ka uz Latvijas komandu nav tik liela spiediena, kāds ir uz baltkrieviem. Skaidrs, ka spēle būs smaga un grūta un baltkrievi ir loģiski favorīti, bet mums šī ir vienreizēja izdevība, ko neviens negrib laist garām, tāpēc gan es, gan spēlētāji būsim pilnībā gatavi šajās spēlēs izdarīt ne tikai simts, bet pat simtu piecdesmit procentus no sava iespējamā. Visi kopā būsim īpašs spēks.

Kā mainījušies baltkrievi kopš Rīgas Domes kausa?

Tās komandas nevar salīdzināt. Baltkrievijas izlase, kas bija Rīgā un tā, kas būs šajās kvalifikācijas spēlēs ir kā diena pret nakti. Viņi toreiz spēlēja ar pusspēku, jo vēl tikai gatavojās Eiropas čempionātam, bet šeit būs izšķirošās spēles par dalību pasaules čempionātā. Tā būs elle, taču mēs tai esam gatavi.

Ar kādu rezultātu būsi apmierināts Minskā?

Mēģināšu atbildēt diplomātiski. Ja, manas komandas spēlētāji laukumā atdos visus spēkus un mazliet vairāk, tad būšu gandarīts. Tad rezultāts man nebūs tik svarīgs. Protams, Minskā jācenšās vinnēt vai, ja arī zaudēt, tad ar pēc iespējas mazāku starpību. Vēl jau ir atbildes spēle Valmierā, un šis būs tikai tāds puslaiks. Nedrīkst pieļaut, ka mums vairs nebūtu reālu cerību pirms atbildes spēles savā laukumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi