Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Vrubļevskis vēlas vēl uz četriem gadiem palikt LOK prezidenta amatā

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Aldons Vrubļevskis ir gatavs sestdien LOK Ģenerālās asamblejas sesijā pretendēt vēl uz četriem gadiem palikt šajā amatā.Jau martā Vrubļevskis pauda apņēmību pretendēt vēl uz vienu darbības termiņu, un savus nodomus LOK prezidents nav mainījis, aģentūru BNS ceturtdien informēja LOK preses dienestā.

Vrubļevskis uzskata, ka LOK darbs ir noritējis sekmīgi, un sporta sabiedrība nav izteikusi LOK būtiskus pārmetumus par kļūdām vai nepilnībām.Četros gados ir nemitīgi audzis sporta un LOK budžets, kā arī turpinājusies olimpisko centru attīstība Latvijas reģionos, klāstīja Vrubļevskis. Atbilstoši atlētu sasniegtajiem rezultātiem palielinājies arī atbalsts sporta veidu federācijām, bet labāko sportistu treneriem sakārtots darba samaksas jautājums."Ar mūsu [LOK] aktīvu līdzdalību un stingru nostāju valstī radīta pieņemama nacionālā sporta attīstības programma," teica Vrubļevskis. "Domāju, ka tādā vai līdzīgā sastāvā LOK darbu varētu turpināt. Protams, strādājot visiem vienoti," viņš piebilda.LOK prezidenta un izpildkomitejas vēlēšanas notiks sestdien Rīgā LOK Ģenerālās asamblejas pārskata un vēlēšanu sesijā. Sporta sabiedrību sesijā uzrunās arī Valsts prezidents Valdis Zatlers un izglītības un zinātnes ministre Tatjana Koķe.Asamblejas darba kārtībā būs arī pārskats par LOK darbību no 2005. līdz 2008.gadam. Notiks ne tikai LOK prezidenta un izpildkomitejas vēlēšanas, bet arī LOK sastāva vēlēšanas un LOK revīzijas komisijas vēlēšanas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi