Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Zedniks: Zviedrus uzvarējām pelnīti

“Zviedriem ir izcila komanda, taču mēs bijām pārliecināti, ka varam ar viņiem cīnīties. Šodien nospēlējām kā vienota komanda. Ne brīdi nezaudējām koncentrēšanos, nepieļāvām daudz kļūdu un pelnīti uzvarējām,” pēc panākuma ceturtdaļfinālā (4:3) līksmoja Slovākijas izlases uzbrucējs Rihards Zedniks.

APTAUJA: Kura komanda uzvarēs olimpiskajā hokeja turnīrā?


Slovākijas izlases kapteinis Zdeno Hara uzskata, ka viņa komandai izdevies apspēlēt vienu no labākajām vienībām šajā turnīrā: “Iepriekšējās spēlēs zviedri demonstrēja lielisku hokeju. Tagad varam vienu dienu izbaudīt šo panākumu, bet domās jau sāksim gatavoties nākamajai spēlei.”

Marians Hosa slovāku panākumā izcēla divus aspektus – disciplinēto spēli aizsardzībā un vārtsarga Halāka nevainojamo sniegumu, kā arī Pavola Demitras gūtos vārtus otrās trešdaļas pēdējā minūtē (3:2).

“Tas bija ļoti svarīgs gols. Kad līdz perioda beigām palikušas tikai dažas sekundes, šāds vārtu guvums dod papildus spēkus,” uzskata Hosa.

Turīnas spēļu čempioni zviedru hokejisti uz karstām pēdām zaudējumu nespēja izskaidrot.

“Zinājām, ka viņiem ir laba komanda, taču laikam īsti nebijām spēlei gatavi. Nenospēlējām tā, kā varētu un kā vajadzēja,” bilda Niklass Bakstrēms.

“Ideālā situācijā mēs izvirzītos vadībā un tad varētu demonstrēt hokeju, pie kāda esam pieraduši. Diemžēl šodien tas neizdevās,” vienisprātis bija arī Henriks Zeterbergs.

Savukārt vārtsargs Henriks Lundkvists uzskata, ka slovāki veiksmīgāk realizējuši savus trumpjus: “Viņi spēlēja ātri un organizēti, mazāk kļūdījās, bieži pārtvēra mūsu piespēles. Nedomāju, ka mēs būtu sliktāka komanda par viņiem, taču konkrētajā spēlē viņi mūs uzvarēja.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi