Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

11 metru sitienu sērijā Skonto uzvar FK Ventspils, Liepājas metalurgs zaudē FK Jelgava

Latvijas kausa izcīņas intriģējošākajā ceturtdaļfināla spēlē FK Ventspils futbolisti trešdien savā laukumā pēcspēles 11 metru sitienu sērijā ar 6:7 piekāpās Skonto komandai. Pamatlaiks un pagarinājums beidzās 0:0.Pirmajā puslaikā iniciatīva piederēja mājiniekiem. Ventspilnieki izveidoja divas labas vārtu gūšanas iespējas pie Skonto vārtiem, kas gan palika neizmanotas.

Rīdzinieki atbildēja ar vienu bīstamu sitienu.Otrā puslaika sākumā Skonto futbolisti pārņēma iniciatīvu un divreiz bīstami apdraudēja Koļinko vārtus, taču puslaika vidū spēle izlīdzinājās un pārsvarā cīņa ritēja laukuma vidusdaļā.80.minūtē par rupju spēli sarkano kartīti nopelnīja Skonto veterāns Astafjevs, bet jau kompensācijas laikā otro brīdinājumu izpelnījās Silagailis, un papildlaiku komandas aizvadīja 10 spēlētāju sastāvā. Arī tajā rezultāts netika atklāts, un tika nozīmēta 11 metru sitienu sērija.Pirmās sešas “pendeles” abu komandu spēlētāji izpildīja nevienojami. Tad mājinieks Ritus Krjauklis trāpīja pa pārliktni, bet Vadims Gaiļus bija precīzs.

Tomēr lielāko pārsteigumu ceturtdaļfinālā bija FK Jelgava futbolisti, kuri viesos papildlaikā 11 metru sitienu sērijā uzvarēja Latvijas čempionvienību Liepājas metalurgs – 5:4. Pamatlaiks beidzās ar rezultātu 1:1, papildlaiks – 3:3.

38.minūtē jelgavnieki pēc Oļega Malašenoka precīzā sitiena izvirzījās vadībā un pārsvaru nosargāja līdz 81.minūtei, kad Ilija Spasojevičs panāca izlīdzinājumu. Drīz pēc tam FK Jelgava futbolistiem bija lieliska iespēja vēlreiz nokļūt vadībā, taču izgājiens viens pret vienu palika nerealizēts.

Pagarinājumā Spasojevičs un Deniss Rakels panāca 3:1 Metalurga labā, taču Aivars Ķeris un Jevgeņijs Kazura divus vārtu deficītu dzēsa.

Jau ziņots, ka Jūrmala-V.V. futbolisti pārliecinoši pieveica Rēzeknes komandu Blāzma 4:0 (1:0) un kā pirmie iekļuva pusfinālā.

Vārtus jūrmalnieku labā guva Igors Stepanovs (20.min.), Romans Bezzubovs (57. - 11 m), Vladimirs Meļkins (72.) un Rolands Krjauklis (87.), liecina Latvijas Futbola federācijas informācija.

Vietu pusfinālā nodrošināja arī Olimps/RFS futbolisti, kuri ar tādu pašu rezultātu ceturtdaļfinālā pārspēja Daugava/RFS komandu.

Arī šajā spēle intriga saglabājās līdz otrajiem gūtajiem vārtiem. Ar precīziem sitieniem atzīmējās Andrejs Kostjuks (27.), Valērijs Šabala (73., 90. – 11 m) un Artūrs Magejenkovs (80.).

Vēl savā starpā spēlē Liepājas metalurgs un FK Jelgava futbolisti.

Par pusfināla pāru izlozes laiku tiks paziņots vēlāk.

(papildināta ar Liepājas metalurgs - FK Jelgava rezultātu)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Latvijas kausa izcīņa futbolā

Ceturtdaļfināls

Jūrmala-VV – Blāzma 4:0 (1:0)
FK Ventspils – Skonto 0:0. 11 m sit. – 6:7
Daugava/RFS – Olimps/RFS 0:4 (0:1)
Liepājas metalurgs – FK Jelgava 3:3 (0:1, 1:1). 11 m sit. – 6:7.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi