Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Arsenal un Chelsea izcīna uzvaras UEFA Eiropas līgas grupu turnīrā

Anglijas futbola klubi Londonas Arsenal un Londonas Chelsea ceturtdien izcīnīja uzvaras UEFA Eiropas līgas mačos.

"Arsenal" E grupā ar 1:0 (0:0) viesos pārspēja Lisabonas "Sporting" no Portugāles, vienīgos vārtus gūstot Denijam Velbekam.

Vēl ceturtdien šajā grupā ukraiņu vienība Poltavas "Vorskla" ar 1:0 (0:0) viesos apspēlēja Agdamas "Qarabag" no Azerbaidžānas.

Līdz ar to šajā grupā līdere ar deviņiem punktiem ir "Arsenal", kam ar sešiem punktiem seko "Sporting", bet trīs punkti ir "Vorskla" kontā, kamēr "Qarabag" zaudējusi visos mačos.

Savukārt "Chelsea" savā laukumā L grupas ietvaros ar 3:1 (2:0) pārspēja Barisavas BATE no Baltkrievijas.

Uzvarētājiem visus trīs vārtus guva Rubens Loftuss-Čīks, kamēr viesiem vienīgo precīzo sitienu izpildīja Aleksejs Rioss.

Ceturtdien šajā pašā grupā vēl arī Sēkešfehērvāras "MOL Vidi" viesos ar 2:0 (2:0) apspēlēja grieķu klubu Saloniku PAOK.

L grupas vadībā ar maksimālajiem deviņiem punktiem ir "Chelsea", kamēr pārējās grupas komandas nopelnījušas katra pa trīs punktiem.

Tikmēr F grupas mačā Itālijas komanda "AC Milan" ar 1:2 (0:1) savā laukumā piekāpās Seviljas "Real Betis". Mājinieki tā arī nespēja atspēlēties pēc diviem zaudētiem vārtiem un cieta pirmo zaudējumu turnīrā.

"Real Betis" ir šīs grupas līdere ar septiņiem punktiem, kamēr "AC Milan" ir seši punkti. Savstarpējo maču ceturtdien aizvadīja arī Luksemburgas klubs "Dudelange" un Pirejas "Olympiakos" no Grieķijas, spēlei noslēdzoties ar 2:0 (0:0) grieķu kluba labā. "Olympiakos" šajā grupā ir trešā ar četriem punktiem, bet "Dudelange" ir bešā.

H grupā Romas "Lazio" ar 3:1 pārspēja franču klubu Marseļas "Olympique", kas aizvadītajā sezonā spēlēja šī turnīra finālā, bet Frankfurtes "Eintracht" no Vācijas ar 2:0 (2:0) uzveica Kipras klubu Limasolas "Apollon".

Šajā apakšgrupā "Eintracht" ir maksimālie deviņi punkti, bet "Lazio" ir otrā ar sešiem punktiem, kamēr "Olympique" un "Apollon" ir pa vienam punktam.

Aģentūra LETA jau informēja, ka Andra Vaņina pārstāvētā Šveices komanda "Zurich" ceturtdien ar rezultātu 3:2 A grupas spēlē pārspēja Vācijas bundeslīgas klubu Leverkūzenes "Bayer", bet Dāvja Ikaunieka čehu klubs "Jablonec" savā laukumā K grupas duelī cīnījās 1:1 ar Kazahstānas vienību "Astana".

Pēc grupu turnīra, aizvadot divus riņķus, divas labākās komandas iekļūs izslēgšanas turnīrā. UEFA Eiropas līgas fināls notiks 29.maijā Azerbaidžānas galvaspilsētā Baku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi