Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Barcelona futbolisti Spānijas čempionātā zaudē otrajā spēlē pēc kārtas, atgriežot intrigu cīņā par čempionu titulu

Barcelona futbolisti sestdien Spānijas čempionātā cieta zaudējumu jau otrajā mačā pēc kārtas, atjaunojot intrigu cīņā par čempionu titulu.

Pērnā gada valsts čempioni, kā arī UEFA Čempionu līgas uzvarētāji, Barcelona viesos ar 0:1 (0:1) atzina Sansevastjanas Real Sociedad pārākumu.

Vienīgos vārtus jau mača piektajā minūtē ar galvu guva Real Sociedad 18 gadus vecais pussargs Mikels Ojarsavals, kuram tas bija ceturtais precīzais sitiens sezonā.

Pēc cīņas Barcelona galvenais treneris Luiss Enrika atzina, ka viņa vadītā komanda ļoti slikti aizvadījusi pirmo puslaiku, bet pēc tam nav spējusi pārvarēt pretinieku izveidotos aizsardzības bastionus.

Spānijas čempioniem jau labu laiku neveicas Sansevastjanā, jo pie uzvaras Barselonas futbolisti Real Sociedad laukumā nav tikuši jau septiņos mačos pēc kārtas, tostarp pēdējos četros mačos šajā pilsētā zaudējot.

Tikmēr Barcelona tuvākie sekotāji Atletico un Madrides Real sestdien guva uzvaras, pietuvojoties Katalonijas klubam turnīra tabulā.

Atletico viesos ar 3:1 (1:1) uzvarēja Barselonas Espanyol, bet Madrides Real savā laukumā ar 4:0 (4:0) sagrāva Eibar futbolistus.

Atletico labā vārtus guva Fernando Toress, Antuāns Grīzmans un Kokē, kamēr Real rindās izcēlas Hamess Rodrigess, Lukass Vaskess, Krištianu Ronaldu un Hesē Rodrigess.

Sešas kārtas pirms čempionāta beigām Barcelona ir 76 punkti, kamēr Atletico atpaliek par trīs, bet Real par četriem punktiem, kas sola aizraujošu Spānijas čempionāta noslēgumu.

Jau ziņots, ka pirms nedēļas Barcelona savās mājās ar 1:2 par El Clasico dēvētajā duelī zaudēja Madrides Real vienībai, taču otrdien guva uzvaru UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla pirmajā mačā, kurā ar 2:1 uzveica Madrides Atletico komandu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Gudļevskis ceturtdien pievienosies Latvijas izlasei

Vārtsargs Kristers Gudļevskis papildinās Latvijas vīriešu hokeja izlases rindas ceturtdien, bet no trešdienas kopā ar valstsvienību vairs netrenējas vārtsargs Ivars Punnenovs un uzbrucējs Toms Anders...

Gaida pēdējo papildinājumu

Eiropā spēlējošajiem izlases kandidātiem sezona klubos ir beigusies, un sastāvs sāk iezīmēties.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi