Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Barcelona neuzvar un zaudē Mesi; pārtrūkst Real sērija

Divu Spānijas futbola čempionāta grandu duelī Barcelona trešdien savā laukumā nospēlēja neizšķirti 1:1 (1:0) ar Madrides Atletico.

Savukārt Madrides Real savu skatītāju priekšā cīnījās neizšķirti 1:1 (0:1) ar Villarreal, tādējādi netiekot pie savas 17.uzvaras pēc kārtas Spānijas čempionāta spēlēs.

Barselonā notikušajā spēlē mača rezultātu četras minūtes pirms pirmā puslaika beigām atklāja horvāts Ivans Rakitičs, kurš pēc centrējuma soda laukumā ar galvu ievirzīja bumbu Atletico komandas vārtos. Tomēr otrajā puslaikā viesu pussargs Anhels Korrea apmānīja pretinieku aizsardzību un panāca izlīdzinājumu.

Barcelona argentīniešu futbola superzvaigzne Lionels Mesi, kurš tika nomainīts otrajā puslaikā, labās kājas cirkšņa traumas dēļ nevarēs spēlēt aptuveni trīs nedēļas, pavēstīja klubs.

"Mesi zaudējums nozīmē zaudējumu futbolam un mums. Tagad jāmeklē risinājumi. Ar Mesi esam daudz stiprāki, bet bez viņa arī esam spēcīga komanda. Iepriekšējā sezonā viņam bija daudz smagāks savainojums, kas netraucēja vienībai būt stiprai," teica Barselonas komandas galvenais treneris Luiss Enrike.

Līdz ar to Mesi būs jāizlaiž 2018.gada Pasaules kausa kvalifikācijas spēles pret Peru un Paragvaju, UEFA Čempionu līgas mačs pret Menhengladbahas Borussia, kā arī Spānijas čempionāta dueļi pret Hohonas Sporting un Vigo Celta.

Mesi atgriešanās pagaidām tiek paredzēta 19.oktobrī UEFA Čempionu līgas spēlē pret Anglijas premjerlīgas komandu Mančestras City.

Tikmēr Madridē notikušajā cīņā pirmie rezultātu atklāja viesi pēc tam, kad pirmā puslaika kompensācijas laikā Villarreal pussargs Bruno realizēja 11 metru soda sitienu. Tiesa, Real otrajā puslaikā vajadzēja vien trīs minūtes, lai panāktu neizšķirtu. Rezultātu 1:1 pēc stūra sitiena izspēles panāca Serhio Ramoss.

Trešdien pārtrūka Real 16 uzvaru sērija Spānijas čempionāta spēlēs. Tikpat cīņas pēc kārtas 2010./2011.gada sezonā uzvarēja Barcelona.

Vēl Spānijas čempionātā Vigo Celta ar 2:1 (0:0) savā laukumā uzveica Hihonas Sporting, bet Sansevastjanas Real Sociedad savu skatītāju priekšā ar 4:1 (3:0) pārspēja Las Palmas. Savukārt Bilbao Athletic pretinieku laukumā ar 2:1 (1:1) pārspēja Granada.

LETA jau vēstīja, ka Sevilla otrdien Seviljas derbijā ar 1:0 (0:0) savā laukumā uzveica Real Betis vienību.

Vienīgos vārtus šajā mačā guva Sevilla argentīniešu pussargs Gavrjels Mersado, kurš otrā puslaika sestajā minūtē veiksmīgi pāradresēja vārtos franču pussarga Samira Nasrī izpildīto brīvsitienu.

Tikmēr Malaga savā laukumā ar 2:1 (1:1) pārspēja Eibar komandu.

Spānijas čempionāta kopvērtējuma līderpozīcijā atrodas Real, kas piecās spēlēs tikusi pie 13 punktiem. Par diviem punktiem mazāk ir Sevilla vienībai, desmit punktus guvusi Barcelona, bet pa deviņiem punktiem ir Atletico, Las Palmas, Villarreal un Athletic kontā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi