Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Barcelona turpina labot rekordus: 31 nezaudēta spēle pēc kārtas

Argentīniešu futbola superzvaigzne Lionels Mesi trešdien iesita kārtējos divus vārtus, palīdzot Barcelona komandai uzvarēt Spānijas čempionāta pārceltajā spēlē un vēl vairāk nostiprināt līderpozīciju kopvērtējumā.

Aizvadītajā cīņā Barcelona ar rezultātu 3:1 (2:1) izbraukumā apspēlēja Hihonas Sporting spēlētājus.

Mesi rezultātu atklāja 25.minūtē, gūstot savus 300.vārtus karjerā Spānijas čempionātā, bet Barcelona komandai šie bija 10 000.vārti vēsturē visos turnīros.

Kaut 27.minūtē Karloss Kastro panāca izlīdzinājumu, Mesi ātri vien atguva Barcelona komandai vadību. Arī turpinājumā Barcelona dominēja mačā un otrajā puslaikā reizi izcēlās arī Luiss Svaress, kaut neilgi pirms tam viņš nespēja realizēt 11 metru soda sitienu.

Mesi ar 301 precīzu sitienu ir visu laiku labākais vārtu guvējs Spānijas čempionātā. Otrajā vietā esošo Telmo Sarru, kurš spēlēja pagājušā gadsimta četrdesmitajos gados, viņš tagad apsteidz par 50 raidījumiem.

Tikmēr Barcelona komanda nav spējusi realizēt septiņus no 15 šosezon izpildītajiem 11 metru soda sitieniem. Kā zināms, pagājušajā nedēļas nogalē Barcelona guva vārtus, kad, izpildot 11 metru soda sitienu, Mesi nevis sita, bet piespēlēja Svaresam. Šis raidījums ieskaitīts pie nerealizētajām "pendelēm".

"Neuztraucos par neiesistajiem 11 metru soda sitieniem. Svarīgākais, ka mēs atkal uzvarējām," stāstīja Barcelona galvenais treneris Luiss Enrike.

Urugvajietis Svaress ar 24 precīziem raidījumiem ir šīs sezonas labākais vārtu guvējs Spānijas čempionātā, par trim sitieniem apsteidzot portugāli Krištianu Ronaldu no Madrides Real.

Barcelona nav zaudējusi jau 31 spēli pēc kārtas, turpinot uzlabot kluba rekordu.

Trešdien aizvadītā spēle bija ieplānota jau decembrī, bet to pārcēla, jo Barcelona Japānā piedalījās Starptautiskās Futbola federāciju asociācijas (FIFA) klubu Pasaules kausā.

Barcelona ar 60 punktiem 24 mačos atrodas Spānijas čempionāta kopvērtējuma vadībā, par sešiem punktiem apsteidzot Madrides Atletico. Savukārt Madrides Real komanda ar 53 punktiem ir trešā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Gaida pēdējo papildinājumu

Eiropā spēlējošajiem izlases kandidātiem sezona klubos ir beigusies, un sastāvs sāk iezīmēties.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi