Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Bayern UEFA ČL grupu turnīram sastāvā iekļauj arī Ontužānu

Vācijas futbola flagmanis Minhenes Bayern ceturtdien savā mājaslapā publicēja sarakstu ar spēlētājiem, kuri pieteikti UEFA Čempionu līgas jaunās sezonas grupu turnīram, un starp 28 futbolistiem atrodams arī Latvijas izlases spēlētāja Daniela Ontužāna vārds.

Līdz UEFA Čempionu līgas 2019./20.gada sezonas pirmajām spēlēm vairs atlikušas mazāk nekā divas nedēļas, bet Bayern savā mājaslapā vēsta, ka sastāva aprises bijušas zināmas jau aptuveni pirms nedēļas, tomēr plašākai publikai tas kļuva pieejams vien ceturtdien.

Čempionu līgas grupu turnīram tika pieteikti 24 futbolisti ar profesionālajiem līgumiem, bet galvenais treneris Niko Kovačs vēl četriem jauniešiem devis iespēju augt, iekļaujot viņus sastāvā. Viens no šiem četriem talantiem ir arī Ontužāns, kurš vēl jūlija vidū ASV tūres laikā savā debijas mačā pret Londonas Arsenal guva traumu. Klubs gan vēlāk ziņoja, ka sportists jūtoties labi, bet augustā viņš jau atsāka treniņus.

Iekļaušana sastāvā gan vēl neko nenozīmē, tomēr traumu vai citu iemeslu gadījumā, Latvijas futbolistam ir gana lielas iespējas debitēt prestižajā turnīrā.

Pēc treniņu atsākšanas, aizvadītajā nedēļā Ontužāns tika izsaukts uz Latvijas izlasi, lai palīdzētu tai 2021.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas cikla spēlēs. Sākotnēji bija paredzēts, ka spēlētājs pievienosies izlasei, tomēr vēlāk Bayern rekomendēja futbolistam veltīt lielāku laiku atpūtai, lai pilnvērtīgi sagatavotos sezonai. Ontužāns uzklausīja komandas ieteikumus un Latvijas izlases rindās septembra spēlēs viņš nebūs redzams.

Tikmēr Bayern pirmā UEFA Čempionu līgas spēle paredzēta 18.septembrī, kad mājās jāspēkojas ar Belgradas Crvena Zvezda.

Vācijas klubs pēc Čempionu līgas izlozē saņēma gana spēcīgus pretiniekus. Bez Belgradas komandas B grupā kopā ar Bayern vēl tika ielozēta arī pērnā gada fināliste Totenhemas Hotspur, kā arī Pirejas Olympiacos no Grieķijas.

Kausa ieguvējs kļūs zināms 30.maijā Stambulā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi