Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Chelsea oficiāli atlaiž galveno treneri Konti

Anglijas premjerlīgas futbola komanda Londonas Chelsea oficiāli paziņojusi, ka pārtrauc sadarbību ar līdzšinējo galveno treneri Antonio Konti, kura vietā, visticamāk, tiks apstiprināts cits itālis - Mauricio Sarri.

Par to, ka Chelsea vairs nerēķinās ar Konti kā kluba galveno treneri, tika ziņots jau jūnijā, tomēr līdz šim Romānam Abramovičam piederošā kluba vadība situāciju nekomentēja.

Savukārt ceturtdien angļu un itāļu mediji ziņoja, ka Konte ir atlaists, taču abas puses nevar vienoties par kompensācijas apmēriem, savukārt tagad Chelsea ir oficiāli paziņojusi, ka pēc divu gadu darba Konte pamet komandu.

Chelsea komandā Konte pavadīja divas sezonas. Savā debijas sezonā pie Londonas kluba stūres viņš komandu aizveda līdz Anglijas čempiones titulam, bet pagājušajā premjerlīgas čempionātā Chelsea palika vien piektajā pozīcijā. Tas neļāva vienībai kvalificēties UEFA Čempionu līgas turnīram, tāpēc gaidāmajā sezonā londoniešiem nāksies spēlēt UEFA Eiropas līgā.

Tāpat Konte savas karjeras laikā vadījis tādas vienības kā Turīnas Juventus un Itālijas nacionālo izlasi, kuru 2016.gada Eiropas čempionātā aizveda līdz ceturtdaļfinālam.

Tikmēr Sarri iepriekšējos trīs gadus bija Itālijas kluba Napoli galvenais treneris, bet maijā viņš komandu atstāja, vadības grožus pārņemot Karlo Ančeloti.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi