Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Chelsea sagādā Liverpool pirmo zaudējumu sezonā

Londonas Chelsea komanda trešdien Anglijas Līgas kausa izcīņas trešās kārtas spēlē viesos ar 2:1 (0:0) uzvarēja Liverpool vienību, pretiniekiem sagādājot pirmo zaudējumu sezonā.

Jirgena Klopa trenētā Liverpūles komanda šosezon oficiālos mačos bija uzvarējusi septiņās pirmajās spēlēs, sešus panākumus gūstot Anglijas premjerlīgā, bet vienu UEFA Čempionu līgas grupu kārtā. Tomēr tagad šī sērija ir beigusies.

Rezultātu atklāja mājinieki, kad 59.minūtē precīzs bija Daniels Staridžs, bet pēc 20 minūtēm Emersons atjaunoja neizšķirtu, bet 86.minūtē uzvaru Chelsea komandai nodrošināja tās līderis Edens Azārs, kurš veica skaistu solo reidu.

Zīmīgi, ka Chelsea šosezon vēl nav zaudējusi, jo premjerlīgā tai ir piecas uzvaras un viens neizšķirts, bet UEFA Eiropas līgā komanda startēja ar panākumu.

Tikmēr citā spēlē Totenhemas Hotspur tikai pēcspēles 11 metru sitienos uzvarēja Watford komandu. Spēles pamatlaiks noslēdzās neizšķirti 2:2, bet "pendelēs" ar 4:2 labāka bija Hotspur.

Astotdaļfinālā iekļuva arī Londonas Arsenal, kas ar 3:1 (2:0) uzvarēja pēc spēka otrās jeb Championship līgas komandu Brentford, bet Vesthemas United ar 8:0 (3:0) sagrāva pēc spēka ceturtās līgas vienību Maklesfīldas Town, izcīnot savu pārliecinošāko uzvaru pēdējos 35 gados.

Jau ziņots, ka otrdien no Anglijas Līgas kausa izstājās titulētā Mančestras United, kas savā laukumā pēc pamatlaika cīnījās neizšķirti 2:2 (1:0) ar Londonas Chelsea leģendas Frenka Lemparda vadīto Anglijas pēc spēka otrās līgas - Championship - komandu Dārbi County, tomēr pēcspēles 11 metru sitienos piedzīvoja neveiksmi ar 7:8.

Nākamo kārtu tikmēr sasniedza Anglijas čempione un pašreizējā Līgas kausa glabātāja Mančestras City, kas viesos ar 3:0 (1:0) pārspēja trešās līgas komandu Oksfordas United.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bronzas kodols saglabāts

Latvijas hokeja valstsvienībā būs pārbaudītas vērtības un septiņi jaunpienācēji.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi