Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Dundalk galvenais treneris: Pēc uzvaras pret Riga man piezvanīja Mourinju

Pēc triumfa UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas pirmajā kārtā pār Latvijas klubu Riga īru labākās vienības Dundalk galvenais treneris Vinnijs Pērts saņēmis zvanu no slavenā portugāļu speciālista Žuzē Mourinju.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka pēc divām aizvadītām spēlēm "Riga" un "Dundalk" komandas vārtus neguva, tāpēc labākā tika noskaidrota pēcspēles 11 metru sitienu sērijā, kur panākumu guva īri.

Uzreiz pēc uzvarētāja noskaidrošanas Pērtam videozvanā piezvanījis Mourinju, kurš apsveicis "Dundalk" ar gūto panākumu un mudinājis turpināt gūt panākumus.

"Tikko zvanīja Žuzē. Sākumā biju nedaudz emocionāls, bet pēc tam jau palika vieglāk, jo viņš ir viens no maniem paraugiem," laikraksts "Irish Mirror" citē Pērta teikto. "Zinu, cilvēkiem nešķiet, ka viņš pēdējos gados būtu ko paveicis, bet man viņš ir paraugs, tāpēc brīdis, kad viņš man piezvanīja un apsveica, šķita sirreāls."

"Šī mums bija ļoti svarīga spēle. Uzvara nozīmē, ka šajā sezonā mēs tiksim pie vismaz sešiem Eirokausu mačiem, lai sevi apliecinātu un parādītu savas spējas," teica Pērts. ""Riga" bija nopietns pretinieks, bet spējām viņus pieveikt. Nedaudz esam sarūgtināti, ka šajās divās spēlēs neizdevās gūt vārtus, tomēr pretinieki bija komanda, kas ļoti labi aizsargājās."

"Dundalk" otrajā kvalifikācijas kārtā spēlēs ar Agdamas "Qarabag" no Azerbaidžānas, kas regulāri piedalījusies Eirokausu grupu turnīros.

"Iespējams, tas mums pat piestāv labāk, jo pirmajā kārtā tikāmies ar komandu, kas pirmajā spēlē visu laiku sēdēja aizsardzībā un to pašu darīja arī atbildes mača pirmajā puslaikā. Būtu lieliski, ja mēs "Qarabag" uzvarētu, bet, ja tas nenotiks, mums varētu būt labi pretinieki UEFA Eiropas līgas atlases trešajā kārtā. Esam sev devuši iespēju," apmierināts bija "Dundalk" galvenais treneris.

"Dundalk" komanda par Īrijas čempioni kopumā kļuvusi 13 reizes, bet pēdējos piecos gados tas izdevies četras reizes.

Tikmēr "Riga" komanda Eirokausu sezonu turpinās UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas otrajā kārtā, kur spēkosies ar iepriekšējās sezonas Polijas labāko vienību Glivices "Piast".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi