Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Jelgava uzveic Metta/LU un pakāpjas uz trešo vietu virslīgas kopvērtējumā

Jelgavas futbolisti pirmdien izbraukumā ar 4:2 (2:1) uzvarēja Metta/Latvijas Universitāte komandu, tādējādi Latvijas SMScredit.lv Virslīgas čempionāta kopvērtējumā pakāpjoties uz trešo vietu.

Mača rezultātu 37.minūtē atklāja mājinieku rindās spēlējošais Elī Ndekre no Kotdivuāras. Tiesa, divas minūtes līdz pirmā puslaika beigām divus vārtus guva Jelgavas futbolisti, spēles nogriezni noslēdzot vadībā ar 2:1. Pa precīzam sitienam izdarīja Oļegs Malašenoks un Nigērijas uzbrucējs Kenedijs Eriba.

Otrā puslaika sākumā mājinieki panāca izlīdzinājumu 2:2, kad bumbu Jelgavas vārtos raidīja Edgars Vardanjans. Taču turpinājumā divus bezatbildes vārtus guva viesu komanda, pa reizei esot precīziem Andrejam Kiriļinam un Vjačeslavam Suškinam.

Abām komandām šī bija jau trešā savstarpējā tikšanās reize šosezon. Pirmajā mačā maijā Rīgā tika fiksēts neizšķirts 1:1, bet otrajā duelī jūnijā jelgavnieki savā laukumā bija pārāki ar 1:0.

Metta/LU komanda ir šīs sezonas virslīgas pastarīte, 17 maču laikā tiekot tikai pie vienas uzvaras, kas gūta 31.maijā pret Daugavpili. Kopš tās reizes deviņās spēlēs piedzīvoti septiņi zaudējumi un divreiz spēlēts neizšķirti. Savukārt Jelgava pēdējo astoņu maču laikā pamanījusies izcīnīt piecas uzvaras un trīsreiz spēlēt neizšķirti.

Jau vēstīts, ka šīs kārtas izspēle tika iesākta svētdien, kad Rīgas Skonto izbraukumā ar 3:1 pieveica blāvi spēlējošos Latvijas čempionus Ventspili, bet Jūrmalas Spartaks, pateicoties Edgara Gaurača uzvaras vārtiem, savā laukumā ar 2:1 nosargāja uzvaru pret Daugavpili.

Virslīgas kopvērtējuma līderpozīcijā ar 31 punktu 16 mačos ir Liepāja, par diviem punktiem apsteidzot Skonto, bet tagad 28 punkti ir Jelgavai. Savukārt ceturtajā vietā ar 27 punktiem seko pašreizējie čempioni Ventspils.

Stabilu piekto vietu ar 18 punktiem ieņem Spartaks, Daugavpils ar desmit punktiem kopvērtējumā atrodama sestajā pozīcijā, bet tabulu ar sešiem punktiem noslēdz Metta/LU.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi