Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Trešdiena, 8. maijs
Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Jelgavas komandai tehniskais zaudējums virslīgas spēlē par leģionāru skaita pārsniegšanu

Leģionāru limita pārsniegšanas dēļ Jelgavas komanda saņēmusi tehnisko zaudējumu pagājušajā nedēļas nogalē notikušajā Latvijas SMScredit.lv Virslīgas futbola čempionāta spēlē pret Rīgas Skonto, ceturtdien lēmusi Latvijas Futbola federācijas (LFF) Disciplinārlietu komisija (DK).

Latvijas futbola čempionātā vienlaikus vienas komandas sastāvā drīkst atrasties ne vairāk kā pieci leģionāri, bet Jelgavai sestdienas duelī pret Skonto tie bija seši - Rustams Sosranovs, Vjačeslavs Suškins, Abdulajs Dialo, Kenedijs Eriba, Darjušs Latka un Ismails Musa.

Sākumsastāvā Jelgava komandai laukumā devās trīs leģionāri - Sosranovs, Suškins un Dialo, bet otrajā puslaikā vēl tika uzmainīti Eriba, Latka un Musa, pēdējam no viņiem laukumā nākot 89.minūtē.

LFF Disciplinārā reglamenta pielikumā teikts, ka komandai ieskaita zaudējumu ar 0:3 un piespriež naudas sodu par čempionāta pieteikumā vai spēles protokolā neiekļauta spēlētāja piedalīšanos spēlē vai citas valsts futbolistu atļautā skaita pārsniegšanu, līdz ar to diskvalifikācijas piešķiršana bija nojaušama jau iepriekš. Tagad lēmums ir oficiāls, turklāt jelgavnieki arī saņēmuši maksimāli iespējamo 400 eiro naudas sodu.

Tiesa, neko daudz tas nemaina, jo pieminētajā mačā Jelgava piekāpās rīdziniekiem ar 0:2.

Kā lēmusi LFF DK, disciplinārās sankcijas, kas saņemtas šajā spēlē, paliek spēkā. Tāpat arī gūtie vārti tiks skaitīti vārtu guvēju kopvērtējumā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Rīgā futbola faniem savas durvis ver Lidl Arena

Paplašinot savu Latvijas futbola atbalsta programmu, “Lidl Latvija” ir noslēgusi sadarbības līgumu ar “Playoff Arena”. Lai simbolizētu “Lidl” atbalstu šai futbola arēnai un Latvijas futbolam k...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi