Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Juventus tukšā stadionā uzvar Inter

Itālijas A sērijas futbola čempionvienība Turīnas Juventus svētdien vietējā čempionāta spēlē pie tukšām tribīnēm guva uzvaru, kas ļāva nosargāt minimālu pārsvaru turnīra tabulā.

"Juventus" mājās ar 2:0 (0:0) uzvarēja Milānas "Inter". 

Šajā spēlē nevienu no komandām neatbalstīja fani, jo ieeja arēnā tiem bija liegta sakarā ar "Covid-19" vīrusa straujo izplatību.

Pirmos vārtus spēlē izdevās gūt vien 55.minūtē, kad no ļoti tuvas distances precīzs bija Ārons Remzijs. 12 minūtes vēlāk Paulo Dibala soda laukumā apspēlēja aizsargu un panāca 2:0. Desmit minūtes līdz mača beigām sarkano kartīti saņēma Daniels Padeli no "Inter" komandas. Viņš gan laukumā neatradās, taču tas neliedza viņam izteikt savu viedokli par tiesneša darbu.

"Juventus" līdz pat sezonas beigām jādemonstrē savs labākais sniegums, jo otrajā vietā esošā Romas "Lazio" patlaban ir tikai viena punkta attālumā un uzvaru svinējusi jau četrus mačus pēc kārtas.

Citā spēlē "AC Milan" mājās ar 1:2 (0:2) zaudēja "Genoa".

Uzvarētāju labā vārtus guva Gorans Pandevs un Frančesko Kasata, tikmēr vienīgos Milānas kluba vārtus iesita labi zināmais Zlatans Ibrahimovičs.

"Spēlēt bez faniem... Tas nav futbols, tomēr tādā pašā situācijā bija arī "Genoa" komanda," teica Milānas kluba treneris Stefano Pioli. "Arī šajā situācijā mums bija iespējas parādīt labāku spēli. Domāju, ka uzvaru neguvām, jo pieļāvām pārāk daudz kļūdu."

Pēc 26 spēļu kārtām pirmajā vietā ar 63 punktiem ir "Juventus", bet par vienu mazāk ir "Lazio". "Inter" 25 mačos iekrājusi 54 punktus, par sešiem mazāk ir Bergāmo "Atalanta", savukārt piekto un sesto vietu ar attiecīgi 45 un 39 punktiem ieņem "AS Roma" un "Napoli".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi