Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Liverpool ar septiņu vārtu pārsvaru sagrauj Mančestras United

Pārliecinošāko uzvaru savstarpējās spēlēs Anglijas premjerlīgas ietvaros svētdien svinēja Liverpool komanda, kas savā laukumā ar 7:0 (1:0) sagrāva Mančestras United futbolistus.

Pa diviem vārtiem uzvarētāju labā guva Kodijs Gakpo, Darvins Nunjess un Mohameds Salāhs, bet reizi precīzs bija Robertu Firminu.

Šī ir visu laiku pārliecinošākā "Liverpool" uzvara premjerlīgas ietvaros pār "United", kura Liverpūlē nav uzvarējusi kopš 2016.gada. Pagājušajā sezonā "Liverpool" savā laukumā bija pārāki ar 4:0.

Salāhs tagad "Liverpool" labā premjerlīgā ir guvis 129 vārtus, kļūstot par komandas visu laiku rezultatīvāko spēlētāju Anglijas spēcīgākajā divīzijā.

"Šī bija labākā mūsu spēle ļoti, ļoti ilgā laikā," pēc graujošā panākuma sacīja "Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops. "Visi redzēja, ko mūsu puiši ir spējīgi paveikt."

"Otrais puslaiks sākties vēl labāk nemaz nevarēja. Jau no paša puslaika sākuma mēs "lidojām" un apturēt mūs bija ļoti grūti," par spēles otro nogriezni, kurā mājinieki guva sešus vārtus, teica Klops.

"Rezultātu jūs redzat uz tablo," pēc sakāves vīlies norādīja "United" galvenais treneris Ēriks ten Hāgs. "Tas [no mūsu puses] bija neprofesionāli."

"Protams, ka mani daudzas lietas tracināja šajā spēlē," turpināja ten Hāgs. "Un viena no tām ir pārāk viegli ielaistie vārti."

"Liverpool" pēc panākuma ar 42 punktiem 25 spēlēs pakāpās uz piekto vietu turnīra tabulā, kamēr "United" ar 49 punktiem joprojām ir trešajā pozīcijā.

Premjerlīgas līderi ar 63 punktiem 26 spēlēs ir Londonas "Arsenal", otrie ar 58 punktiem ir patreizējie čempioni Mančestras "City", bet virs "Liverpool" ar 45 punktiem ir Totenhemas "Hotspur".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi